Από Πέννυ Μαστοράκου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Αντώνη Κανάκη και τις εκπομπές του στο κανάλι του Αμαρουσίου, τον Αντ1, καθώς εκτός από το Ράδιο Αρβύλα, την εκπομπή που περιμένουμε πως και πως όλοι την πρεμιέρα της απόψε Δευτέρα 17/10 (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση του σταθμού) έρχεται και η δεύτερη εκπομπή του παρουσιαστή σε λίγο καιρό.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Βινύλιο;

Μετά τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στα προγράμματα του σταθμού εξαιτίας του Μουντιάλ, ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του ξεκίνησαν νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, και περιμένουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όπου δίχως απροόπτου θα κάνει την πρεμιέρα του και το Βινύλιο.

Με νοσταλγική διάθεση, τραγούδι χορό αλλά και περισσότερη συζήτηση τη φετινή χρονιά, η παρέα επιστρέφει κάθε Παρασκευή βράδυ για να μας κρατά συντροφιά.

Ποιο είναι το μέλλον της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη

Βαριά «καμπάνα» για τους Ράδιο Αρβύλα! Καλούνται να πληρώσουν 30.000 ευρώ στον...

Μόλις λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή πορνογραφικού υλικού, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σοβαρή υπόθεση, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά θα τους κοστίσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για τα σχόλια που είχαν κάνει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1