Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γλυκάνισος ξεκίνησε πριν από λιγότερο από ένα μήνα στο ΣΚΑΪ, με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ένας απαγορευμένος έρωτας δύο νέων από άλλους κόσμους, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο όπως αυτό της Μυτιλήνης με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Η σειρά ξεκίνησε με την προϋπόθεση πως θα είναι καθημερινή, ωστόσο μετά την προβολή του πρώτου μόλις επεισοδίου, άλλαξαν οι μέρες προβολής και τοποθετήθηκε στην prime time της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Μία νέα αλλαγή ήρθε λίγο καιρό μετά, όταν το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να τοποθετήσει το βράδυ της Παρασκευής τη σειρά ΣτΟργή, μετά και από συζητήσεις που έκανε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει αναλάβει την παραγωγή της, επομένως η σειρά έπαιζε μόνο τα βράδια του Σαββάτου.

Η νέα αλλαγή που θα γίνει στο πρόγραμμα του Γλυκάνισου

Γλυκάνισος αλλαγή προγράμματος

Το αποκορύφωμα αυτού του ντόμινο αλλαγών που έγιναν στον ΣΚΑΪ ήρθε με την απόφαση για το τέλος του Love Island, μιας και το κανάλι αποφάσισε να περιορίσει κατά πολύ την ψυχαγωγία καθώς και τη μυθοπλασία στην prime time, με ορισμένες βέβαια εξαιρέσεις (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, ο... πολύπαθος Γλυκάνινος μεταφέρεται από την prime time, στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:45.

Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο

Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 κάμερες των εκπομπών πέτυχαν τον πρωταγωνιστή του Γλυκάνισου Γιώργο Παπαγεωργίου σε έξοδό του, και οι δηλώσεις του προβλήθηκαν την επόμενη μέρα Τρίτη 27/9 στο Happy Day. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις μέρες προβολής της σειράς, και έδωσε την δική του απάντηση όπως την βλέπει από την δική του οπτική.

«Δεν μειώθηκαν τα επεισόδια. Πήγαμε σε διπλά επεισόδια. Δεν με απασχολεί αυτό… Οι προσδοκίες μου είναι αμιγώς καλλιτεχνικές όταν μπαίνω σε μία δουλειά. Σε αυτή τη σειρά και σε αυτή την παραγωγή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκάνισος: «Δεν ξέρω γιατί μου δίνουν τους ρόλους της...» - H εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την καριέρα της

«Δεν είναι τέρας αλλά...» - Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο