Από Ελένη Μήτση

Όσοι νομίζουν, πως τα έχουμε δει όλα στους Παγιδευμένους είναι βαθιά γελασμένοι, καθώς νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδο τους στο σίριαλ αλλάζοντας απότομα την όλη πλοκή.

Ο Αντρέας έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον διοικητή του και την οικογένεια Μαρκέτου, καταφέρνοντας να αποφυλακιστεί ο Θοδωρής και να απαλλαχθεί από την κατηγορία για τον φόνο της Μυρτούς.

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Αντρέα

Και ενώ περίμενε, πως ήρθε η ηρεμία και θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους στο τμήμα, ένα κοριτσάκι καταφθάνει στο γραφείο του, το οποίο κατηγορείται για κλοπή και ζητάει συγκεκριμένα τον Αντρέα. Η μικρή θα του αποκαλύψει πως είναι κόρη του από μια παλιά σύντροφό του και πως χρειάζεται τη βοήθειά του...

Παγιδευμένοι - Ανδρέας

Ο Δημήτρης βγαίνει εκτός ελέγχου με την Άννα

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Αντ1, η οποία έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας λεπτό, στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ την πρωτιά που σημείωσαν στην τηλεθέαση), τρέχουν τόσο γρήγορα, που όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, σε λίγο θα ανατραπούν. Ο Δημήτρης και η Άννα, μπορεί να βρίσκουν τελικά όλα όσα ψάχνουν για να δέσουν την υπόθεση, όμως η κατάσταση μεταξύ τους θα φτάσει στα άκρα!

Μπορεί τώρα να καλά αλλά τα επόμενα επεισόδια για τον Δημήτρη και την Άννα, θα είναι κομβικά καθώς η μοίρα θα τους φέρει αντίδικους! Σιγά σιγά ωστόσο θα δούμε να διαταράσσεται και η προσωπική τους σχέση, εξαιτίας ενός δέματος που φτάνει στα χέρια του Δημήτρη, εξοργίζοντας τον ακόμα περισσότερο, μαζί με τον εκνευρισμό που ήδη έχει εξαιτίας των κινήσεων της Άννας. Που θα καταλήξει όλο αυτό;

Παγιδευμένοι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Η εξομολόγηση Σοφίας Φαραζή στο The 2night Show - «H σειρά ήταν για μένα έρωτας..»

Αποκλειστικό: Σοκ στους Παγιδευμένους - Νεκρός ο...