Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως αναμένεται να κοπεί ένα από τα προγράμματα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιο), έγινε γνωστό πως από το κανάλι αποχωρεί και ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που μέχρι τώρα ενίσχυε τον τομέα της ενημέρωσης.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρισκόταν στο δυναμικό του καναλιού για χρόνια, ωστόσο πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του κάπου αλλού.

Ηχηρή η αποχώρηση από το ΣΚΑΪ

Ο λόγος για τον Νίκο Υποφάντη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό δίνει τέλος στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ μιας και θα αναλάβει τη δική του τρίωρη εκπομπή στο Action 24, στη ζώνη 10:00-13:00.

Νίκος Υποφαντής ΣΚΑΪ

Το συγκινητικό μήνυμά του για τον χαμό της Φώφης Γεννηματά

Ο Νίκος Υποφάντης θυμήθηκε τη στιγμή που η Φώφη Γεννηματά τον στήριξε, όταν ο -τότε- 3,5 ετών γιος του έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

«Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό “παλιό” νοσοκομείο Παίδων.Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», έγραψε στο twitter.

Παλιότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος για τη μάχη του γιου του με τον καρκίνο: «Ήταν 3,5 ετών και χαροπάλευε με τον καρκίνο. Να μη συμβεί σε κανέναν, να σου φέρουν το παιδί σου σχεδόν νεκρό δυο και τρεις φορές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τον διεκδικούν από το Survivor All Star και από το Γειά Σου - Το πρόσωπο που έχει διχάσει το ΣΚΑΪ

Νίκος Χατζηνικολάου: Αλλαγές στο Ενώπιος Ενωπίω - Η απόφαση του ΑΝΤ1