Από Ελένη Μήτση

Το βράδυ της Παρασκευής 14/10 το μεγάλο κανάλι αναμένεται να κάνει δύο μεγάλες πρεμιέρες, η μία εκ των οποίων σχετίζεται με το έγκλημα και την εξιχνίαση αυτών.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει λοιπόν στην οθόνη με το ''Φως στο τούνελ'' στις 11:10 μ.μ αναλύοντας υποθέσεις, τις οποίες έχουν βάλει στο μικροσκόπιο με την ομάδα της από το καλοκαίρι και είναι έτοιμοι να μας τις παρουσιάσουν.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα της εκπομπής ''Φως στο τούνελ''

Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA

Καθώς βλέπουμε ότι το MEGA έχει ανέβει ήδη πολύ σε νούμερα, ακόμα δεν άρχισε η σεζόν, το κανάλι έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του, καθώς δεν μένει πολύ μεγάλο διάστημα για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, για 28η συνεχόμενη χρονιά.

Πέρυσι η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία, καθώς είχε αναλάβει να ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών κοριτσιών, φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά της οικογένειας που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει και φέτος αναμένεται να προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό στο κοινό με τις υπόθέσεις που θα προκύψουν ή έχουν ήδη προκύψει.

Την Πέμπτη 15/9, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας από την επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή, με εκείνη να φορά ένα μαύρο αυστηρό κοστούμι με ροζ γιακά και να δείχνει πανέτοιμη για όλα.

Φως στο Τούνελ Αγγελική Νικολούλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: Το πρώτο τρέιλερ για την μεγάλη επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA

Ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη - Εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ