Από Στέλλα Μούτσιου

Η Αγγελική Νικολούλη έχει γράφει ιστορία με την εκπομπή της Φως στο Τούνελ, καθώς όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, το κοινό πάντα την επιλέγει και φαίνεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία θα φέρουν τον σταθμό σε καλύτερη θέση στην κατάταξη. Έτσι, λοιπόν, η είδηση πως επιστρέφει πολύ σύντομα στους δέκτες μας, μόνο χαμόγελα μπορεί να προσφέρει.

Το κανάλι του MEGA, μάλιστα, δημοσίευσε την Τετάρτη 28/9 το πρώτο τρέιλερ, με την παρουσιάστρια να στέκεται στην άκρη μίας ταράτσας παρατηρώντας την πόλη, αφήνοντας το μυστήριο να εξαπλωθεί σχετικά με τις υποθέσεις που έχει αναλάβει να παρουσιάσει φέτος.

Το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπής Φως στο Τούνελ

Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA

Καθώς βλέπουμε ότι το MEGA έχει ανέβει ήδη πολύ σε νούμερα, ακόμα δεν άρχισε η σεζόν, το κανάλι έχει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι του, καθώς δεν μένει πολύ μεγάλο διάστημα για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, για 28η συνεχόμενη χρονιά.

Πέρυσι η παρουσιάστρια κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία, καθώς είχε αναλάβει να ασχοληθεί με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών κοριτσιών, φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά της οικογένειας που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει και φέτος αναμένεται να προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό στο κοινό με τις υπόθέσεις που θα προκύψουν ή έχουν ήδη προκύψει.

Την Πέμπτη 15/9, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας από την επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή, με εκείνη να φορά ένα μαύρο αυστηρό κοστούμι με ροζ γιακά και να δείχνει πανέτοιμη για όλα.

Φως στο Τούνελ Αγγελική Νικολούλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο τούνελ: «Έβαλα τα κόκκινα γιατί...» - Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο Mega πιο ανανεωμένη από ποτέ

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη