Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η σειρά Σμύρνη μου Αγαπημένη έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 13/10 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) και μέσα από μόλις 4 επεισόδια κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Από εδώ και στο εξής ωστόσο, το κανάλι πρέπει να πάρει ορισμένες αποφάσεις για το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τη σειρά της Μιμής Ντενίση.

Το πρόγραμμα που θα πάρει τη θέση του Σμύρνη Μου Αγαπημένη στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, τις επόμενες εβδομάδες, αμέσως μετά το Ποιος Παπαδόπουλος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κάθε Πέμπτη στις 22:00, ο ΑΝΤ1 θα έχει για τους τηλεθεατές του, βραδιές ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, η νέα αυτή ενότητα του καναλιού θα έρθει με την ταινία Έτερος Εγώ.

Τι άλλες αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα του σταθμού

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, με πρώτη καλεσμένη την Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), ενώ χθες υποδέχθηκε στην εκπομπή τη Μιμή Ντενίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει ορισμένες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα του. Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές στις μέρες προβολής των Παγιδευμένων, θέση στο πρόγραμμα θα αλλάξει και το Ενώπιος Ενωπίω.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μεταφέρεται από την Πέμπτη, που προβαλλόταν μέχρι τώρα, στην Κυριακή. Θυμίζουμε άλλωστε πως Κυριακή έπαιζε και στο παρελθόν το Ενώπιος Ενωπίω.

Την ίδια στιγμή, τη θέση του στο πρόγραμμα της Πέμπτης θα πάρει το The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο οποίο προστίθεται μία μέρα προβολής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει άλλου είδους εκπομπή...» - Η συζήτηση στο Πρωινό που προκάλεσε την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης (13/10): Οδήγησε την κούρσα ο Λιάγκας - Τι έκαναν Καινούργιου και Σκορδά