Από TV24 Team

Ανάμεσα στα πρώτα tweets που διαβάσαμε με τη μεγάλη πρεμιέρα του Love Island ήταν και ένα που χαρακτήριζε το Bachelor "ντοκιμαντέρ" μπροστά στο νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ. Να λοιπόν που οι δρόμοι των δύο παιχνιδιών συναντιούνται λίγο μετά την έναρξη της σεζόν.

Όπως έχουμε δει, στο Love Island έχουν ήδη μπει 2 νέα πρόσωπα (δείτε εδώ πόσα παίρνει ο Αλέξανδρος Κώτσης που μπήκε την πρώη μέρα) και αναμένεται να έχουμε κι άλλες προσθήκες καθώς περνάνε οι μέρες.

Ανάμεσα στις προσθήκες αυτές λοιπόν, ακούγεται πολύ έντονα πως θα είναι και μία από τις παίκτριες που διεκδίκησαν την καρδιά του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2.

Η Έλενα του The Bachelor στο Love Island

Η Έλενα Παπαμεθοδίου, αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι. Πέρα από τα πολλά κιλά που έχασε, έκανε και πλαστική στη μύτη της και το είπε χωρίς να έχει κανένα κόμπλεξ.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες είχε παραδεχθεί πως δε θα είχε πρόβλημα να λάβει μέρος στο Love Island, αφήνοντας να αιωρείται το ενδεχόμενο του να τη δούμε στην Τενερίφη.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσω περεταίρω πράγματα για το Love Island, αλλά έχω να πω ότι σίγουρα δεν θα πήγαινα μόνο στο Love Island,θα πήγαινα αντίστοιχα και στο Bachelor 3 αν γινότανε, οπότε γενικότερα μου αρέσουν πάρα πολύ τα ριάλιτι αγάπης», είχε πει η ίδια πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως η Έλενα αποφάσισε τελικά να πει ναι στην πρόταση που της έγινε από το κανάλι του Φαλήρου και έτσι σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί στην Τενερίφη και στη βίλα του Love Island.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΙ: Αντίο Love island...

Το βέτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ για το Love Island - Γι' αυτό είπε το ναι στην παρουσίαση!