Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και η Καλλιόπη θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον Παύλο σε μία πολύ σκληρή αντιπαράθεση.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στον Σασμό

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. «Βασιλική, πού πηγαίνεις; Είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις αυτό; Αν θες βοήθεια με τον Νικηφόρο είμαι κι εγώ εδώ. Δεν χρειάζεται να το πάρεις όλο πάνω σου, όμως είσαι σίγουρη πως είναι τα πράγματα τόσο σοβαρά όσο σου τα περιέγραψε η Τζένη;».

Η Βασιλική χάνει την ψυχραιμία της και του λέει να διαχειριστεί καλύτερα τα θέματα της οικογένειας του και να την αφήσει στην ησυχία της. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα. Το γεγονός ότι ο πρώην άντρας της, ο άντρας που εμπιστεύτηκε και έκανε τόσα όνειρα μαζί του, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Άγγελο, δεν μπορεί να βγει από το μυαλό. Θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια της αλλά πάντα κάτι τη συγκρατεί πίσω και αυτό είναι η ξαδέλφη της, που της υπενθυμίζει πως δεν χρειάζεται να βάψει τα χέρια της με αίμα για να ησυχάσει η ψυχή του αγαπημένου της.

Στο μεταξύ η Καλλιόπη επιστρέφει στο σπίτι της αλλά ο Αστέρης φεύγει μην αντέχοντας πια να βλέπει τη μάνα του. «Αστέρη, θέλω να με ακούσεις. Ό,τι έκανα, ήταν για να προστατεύσω εσένα. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί μου. Ξέρεις καλά πως δεν είμαι δολοφόνος και ούτε θα γίνω ποτέ», του φωνάζει, όμως η πόρτα πίσω του έχει κλείσει για τα καλά.

Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Είναι καιρός τώρα που ο μικρός γιος της οικογένειας Αγγελάκη βασανίζεται από τύψεις και οράματα. Το γεγονός πως ακόμα δεν έχει μαρτυρήσει τον δολοφόνο του Στεφανή παρά μόνο στον Άγγελο, ο οποίος μία μέρα αργότερα βρέθηκε νεκρός στο ιατρείο του, δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Έτσι, αποφασίζει να φύγει από το χωριό που τόσο τον έχει πληγώσει.

Θα αναζητήσει ένα νέο μέρος που τίποτα δεν θα του θυμίζει το μίσος και την αιματοχυσία που επικρατεί στην Κρήτη. Εννοείται πως η οικογένειά του θα ταραχθεί όταν συνειδητοποιήσει πως ο Μανόλης έχει μαζέψει τα πράγματά του και έχει φύγει μακριά και όταν μάλιστα καταλάβουν πως η Κλαίρη δεν είναι μαζί του, το μυαλό τους θα πάει στο κακό. Μάταια θα αρχίσουν να του τηλεφωνούν οι γονείς του και η αδελφή του Θοδώρα. Εκείνος είναι αποφασισμένος να μη μιλήσει σε κανέναν για κάποιο διάστημα.

«Θα γίνουν 4 γάμοι ματωμένοι...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Σασμού, στην εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη, ενώ έδωσε και ένα spoiler για τους γάμους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Τα γυρίσματα δε τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω.

Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Λιώστε μας, πατήστε μας κάτω!» - Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Twitter με την συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους