Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

«Αυτή η νύχτα μένει» και όπως έδειξε η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα ήρθε για να μείνει, με τους τηλεθεατές να της δίνουν την πρώτη θέση. Η εξαιρετική αναβίωση της ατμόσφαιρας εκείνης της δεκαετίας, η κινηματογραφική αισθητική, οι μοναδικές ερμηνείες, η καθηλωτική σκηνοθεσία και φυσικά τα υπέροχα τραγούδια κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Με ποσοστό 20,3% στο δυναμικό κοινό και 21,7% στο σύνολο, η σειρά τερμάτισε πρώτη αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιάζοντας τους χρήστες των social media που σχολίαζαν την κάθε σκηνή (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter). Την νέα τηλεοπτική πρόταση του Alpha παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 2.010.000 τηλεθεατές, αγγίζοντας το 29,1% σε τέταρτο στο γενικό σύνολο.

Αυτή η Νύχτα Μένει Κόρα Καρβούνη

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο του Αυτή η Νύχτα Μένει απόψε στις 22:40

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν.

Αυτή η Νύχτα Μένει Γιάννης Στάνκογλου

Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή. Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Αυτή η Νύχτα Μένει Νικολέττα Καρρά

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Το «Αυτή η Νύχτα Μένει» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και μία από τις πρώτες σκηνές που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο ήταν ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ως «Στρατής» στο νυχτερινό του κέντρο.

Η Δέσποινα Βανδή δε θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τον αγαπημένο της στο νέο του τηλεοπτικό βήμα και μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία από τη στιγμή του χορού του.

Άλλωστε, το όνομά της το μελέτησε πολύς κόσμος χθες βράδυ, μιας και δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που ζήτησαν να κάνει ένα guest ως τραγουδίστρια στο μαγαζί.

Δέσποινα Βανδή Αυτή η Νύχτα Μένει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στο Αυτή η Νύχτα Μένει - Η ηθοποιός που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο

Αυτή η Νύχτα μένει: Η ηλικία, η καταγωγή, και η άγνωστη "σχέση" της με τον Δημήτρη Λάλο του Σασμού - Όσα δεν γνώριζες για την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη