Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως φαίνεται, η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης δηλαδή, επιστρέφει δυναμικά, αντικαθιστώντας μία πολύ μεγάλη εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1. Παρόλα αυτά, δεν είναι η μόνη εκπομπή αυτής της ομάδας που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι τρεις αυτοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και ηθοποιοί έχουν στόχο να ανεβάσουν τη διάθεση του κοινού, να ετοιμάσουν πάρτι και να φέρουν αναμνήσεις γεμάτες γέλιο, αλλά και νοσταλγία, μέσα από το μουσικό τους σόου, το Βινύλιο.

Πρεμιέρα για το Βινύλιο

Είναι έτοιμοι να εκπέμψουν ζωντανά, με τον πρώτο και βασικό παρουσιαστή να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν, το πετυχημένο VINYΛΙΟ θα κάνει πρεμιέρα στις 4/11, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές από τις 20:00 μέχρι 21:30 στον τηλεοπτικό σταθμό.

Βινύλιο ΑΝΤ1

Βαριά «καμπάνα» για το Ράδιο Αρβύλα - Καλούνται να πληρώσουν 30.000 ευρώ στον...

Μόλις λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή πορνογραφικού υλικού, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σοβαρή υπόθεση, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά θα τους κοστίσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για τα σχόλια που είχαν κάνει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε πιάνει θλίψη...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Αντώνη Κανάκη

Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επιστρέφουν - Στον αέρα το πρώτο trailer