Από Έφη Εκίζογλου

Τι κοινό έχει η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, με το μουσικό show του ALPHA, J2us; Το Νίκο Κοκλώνη αλλά και τη συμμετοχή του Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος είναι ζευγάρι με την Άντζελα Δημητρίου... κρατήστε αυτό και πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αναλυτικά...

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου, αφού έκανε το δικό της σχόλιο με τον δικό της τρόπο για την δικαστική διαμάχη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ τι είπε), ξεκίνησε να αναλύει την θεματολογία της εκπομπής της.

Μέσα στα ρεπορτάζ της υπήρχε και μπόλικο υλικό για την πρεμιέρα του J2us μιας και παραγωγός αυτής είναι η Barking Well Media, η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη.

Η Σίσσυ, μάλιστα, λίγο πριν προχωρήσει στο επόμενο θέμα υποσχέθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πως την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, μετά την πρεμιέρα θα είχε πολύ περιεχόμενο από παρασκήνια κλπ.

Έλα, όμως, που η επόμενη μέρα ήρθε και... όχι απλά δεν είχε υλικό, αλλά δεν έκανε και καμία απολύτως αναφορά. Ούτε μικρή...

Ανταγωνισμός μεταξύ ALPHA και MEGA;

Το ένα κανάλι παίζει απέναντι από το άλλο, το πρώτο με το J2us και το δεύτερο με την Γη της ελιάς. Τα νούμερα που σημειώθηκαν εκείνο το βράδυ, τάραξαν το μεγάλο κανάλι που όπως φαίνεται αποφάσισε να μην διαφημίζει τον ανταγωνισμό.

Λογικό δεν είναι άλλωστε;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (10/10): Σε σοκ η Ευτυχία - Μαθαίνει ότι...

J2US: Δεν πρόλαβε να τελειώσει η πρεμιέρα και το είπε! Η μεγάλη αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για το 2ο live