Από Ελένη Μήτση

Μια νέα και αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα εκπομπή έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 8/10 στο Mega με τον Θανάση Ευθυμιάδη να συστήνει στο κοινό τις ''Ρίζες'' του μια εναλλακτική σειρά - ντοκιμαντέρ.

Με πλάνα από τη φύση άνοιξε το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ όσα προβλήθηκαν) και στη συνέχεια δέχτηκε καλεσμένους άσημους και γνωστούς, που έχουν να προτείνουν έναν τρόπο για καλύτερη ζωή.

Πρεμιέρα (8/10) για τον Θανάση Ευθυμιάδη και τις Ρίζες

Ο λόγος που ο ηθοποιός σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Στο Mega με δική του εκπομπή - Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Θανάσης Ευθυμιάδης μετά από χρόνια αποχής

Ρίζες: Οδοιπορικό με τον Θανάση Ευθυμιάδη - Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής