Από Ελένη Μήτση

Eδώ και πολύ καιρό κυκλοφορεί η είδηση, πως θα δούμε ξανά τον Θανάση Ευθυμιάδη στην τηλεόραση και μάλιστα στο ρόλο του παρουσιαστή, αφού έχει δώσει τα χέρια του με το Mega.

Ο ταλαντούχους ηθοποιούς της ελληνικής σκηνής τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, ο οποίος είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τη φύση και αυτή θα είναι η θεματολογία της εκπομπή του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με δική του εκπομπή στο Mega

Η νέα του κίνηση είναι λοιπόν, είναι η εκπομπή ''Ρίζες'' μέσω της οποίας θα προσπαθήσει να δείξει στο κοινό κομμάτια, που αφορούν στο φυσικό περιβάλλον και στην πνευματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν πρώτοι καλεσμένοι του θα είναι γνωστά πρόσωπα, που έχουν σχέση με το χώρο, όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης και ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκη

Θανάσης Ευθυμιάδης
Instagram - thanasis_efthymiadis

Ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο άσσος στο μανίκι του Mega - Ανατροπή με την τελική απόφαση του καναλιού για το ''Maestrο'' του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Εμφανίζεται ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής! Σε σοκ η Αντιγόνη