Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, όπως είναι πλέον γνωστό, έρχεται με δική του εκπομπή στο κανάλι του MEGA, για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης και να ψυχαγωγήσει το κοινό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Πρόκειται για τις «Ρίζες».

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", μάλιστα, την Παρασκευή 7/10, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα, παρουσιάστηκε και ένα μικρό απόσπασμα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο. Ο ηθοποιός μπαίνει σε νέα μονοπάτια με ανθρώπους που γνωρίζει για πρώτη φορά.

Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «Ρίζες»

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε το Σάββατο 8/10

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, αναζητάμε την ισορροπία μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι "Ρίζες" μάς ανοίγουν εναλλακτικούς δρόμους για να συνδεθούμε ξανά με τον πυρήνα της ύπαρξής μας, να επικοινωνήσουμε με τη φύση, την ψυχή, το σώμα μας, να κατακτήσουμε την ισορροπία και την ευτυχία.

Θανάσης Ευθυμιάδης

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης συναντά τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μιλάει για την κατάθλιψη που βίωσε και για το πώς βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή της. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παπαναστασάτος υποδέχεται τον Θανάση στο Καπανδρίτι και τον μυεί στην πρακτική του sweat lodge. Στον Όλυμπο, ο Θανάσης περπατάει σε μονοπάτια, κάνει μπάνιο σε έναν παγωμένο καταρράκτη και εκτελεί ασκήσεις καλλισθενικής με τον Ιωνάθαν Χουλιαρό.

Επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ακροβάτης Manuk Καρυωτάκης με την ομάδα του δείχνουν στον Θανάση ασκήσεις ισορροπίας και ακροβατικά. Τέλος, ο γιατρός Νίκος Κωστόπουλος εξηγεί τις αρχές της αγιουρβέδα και παρουσιάζει ασκήσεις αναπνοής πραναγιάμα και γιόγκα, που είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση του στρες.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: 10+1 ταλαντούχοι ηθοποιοί - Οι χαρακτήρες της νέας καθηλωτικής σειράς του Mega

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Οι ξεκαρδιστικοί διάλογοι - Απόσπασμα από την πρεμιέρα 7/10 της νέας κωμικής σειράς του Mega