Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλά είναι τα ταλέντα του Γιώργου Θεοφάνους, αφού πέρα από την σύνθεση μουσικών τραγουδιών (δείτε εδώ για ποια σειρά έγραψε κομμάτι), επιδίδεται και στην παρουσίαση, με την εκπομπή στο κανάλι του OPEN, «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Το βράδυ της Παρασκευής 7/10, λοιπόν, έρχεται με νέο επεισόδιο και νέα καλεσμένη, στις 21:00, με πολλές εκπλήξεις που θα συναρπάσουν το κοινό.

Η καλεσμένη του Γιώργου Θεοφάνους στις 7/10 στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αυτή την Παρασκευή θα απολαύσουμε τραγούδια του σήμερα αλλά και του χθες, τραγούδια βγαλμένα μέσα από τη ζωή που αγγίζουν τις καρδιές μας, τραγούδια που μόνο η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μπορούσε να γράψει.

Η μεγάλη αυτή στιχουργός συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες της εποχής και έγραψε τη δική της ιστορία με τη μεγάλη αυτή πορεία. Αυτή τη μεγάλη στιχουργό-δημιουργό θα τιμήσουμε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και όχι μόνο. Συγκινείται, αναπολεί όμορφες στιγμές από το παρελθόν και μας αποκαλύπτει το τραγούδι που «γράφτηκε» όπως λέει για την ίδια.

Γιώργος Θεοφάνους Γιώτα Νέγκα

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς έρχεται στην παρέα τους και μας δίνει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο με την Γιώτα Νέγκα. Ο Θανάσης Αλευράς δίνει τη δική του νότα στα τραγούδια που ερμηνεύει και πλημμυρίζει τη σκηνή με θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα.

Ο Γιώργος Καραδήμος συνεχίζει δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους και στη Γιώτα Νέγκα. Θα ακούσουμε παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και τη νέα του δημιουργία σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Ένας νέος καλλιτέχνης με χαρακτηριστική, βαριά, γνήσια λαϊκή φωνή έρχεται για δεύτερη φορά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα». Ο Γιάννης Τσαμπάζης κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας Στέλιο Καζαντζίδη.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή τη Παρασκευή είναι η Εύα Πολιτάκη. Η Εύα είναι 18 ετών και μας έρχεται από το Ρέθυμνο παίζει πιάνο και κιθάρα, τραγούδησε πρώτη φορά στη σχολική χορωδία. Την ανακάλυψε όπως λέει και η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη και είναι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση.

Ποιος παίρνει τη θέση του στο J2US

Το J2US ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμη μία χρονιά, δεύτερη συνεχόμενη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης έχει πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Μία από αυτές έχει να κάνει και με το ποιος θα είναι ο μαέστρος του επιτυχημένου show.

Την περσινή σεζόν, τη θέση αυτή την είχε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος όμως αργότερα πήγε στο Open όπου και παραμένει φέτος με την εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ποιος φέρεται πως θα πάρει τη θέση του Θεοφάνους στο «J2US»

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον νέο κύκλο του show, ενώ πολύς λόγος έχει γίνει και για τους συμμετέχοντες (δείτε εδώ ποια πρόσωπα είναι κοντά στο να πουν το ναι στον Νίκο Κοκλώνη).

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μπει στο παιχνίδι στη θέση του Θεοφάνους. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία πέρυσι είχε εμφανιστεί στο J2US και είχε τραγουδήσει με μεγάλη επιτυχία.

Η ίδια άλλωστε έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και είναι μία γυναίκα που έχει φοβερή πείρα στη μουσική. Προς το παρόν βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα επομένως δεν είναι σίγουρο, ωστόσο δεν αποκλείεται φέτος το J2US να έχει λίγο ακόμα άρωμα γυναίκας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπές στην τηλεθέαση της Πέμπτής (6/10)

Ότι Αγαπώ: Ξεχωριστοί καλεσμένοι που υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά - Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου