Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα πρόγραμμα μετά το Κόκκινο Ποτάμι (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε), κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο Open, καθώς η εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, Ότι Αγαπώ, θα κάνει την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδι με ιδανικό οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο λοιπόν θα ανοίξει τις πύλες της, σε μια εκπομπή με πολύ μεράκι και με αγάπη για την μουσική!

Η ανακοίνωση του Open για τον Γιάννη Μπέζο

Το « Ό,τι αγαπώ» με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια, μια υπέροχη παρέα και με ιδανικό οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00, στο OPEN. Μια εκπομπή από καρδιάς, μια εκπομπή με πολύ μεράκι και με αγάπη για την μουσική που μας επιφυλάσσει τα καλύτερα.

Επιλέγοντας αγαπημένους του ανθρώπους και κάποιες από τις διαχρονικές επιτυχίες που θεωρεί μοναδικές, ο Γιάννης Μπέζος, καταθέτει το προσωπικό του «Ό,τι αγαπώ» και εμμένοντας στη λογική ότι το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία, μας χαρίζει ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο.

Στο φιλόξενο και ζεστό στέκι του, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, η Κατερίνα Λέχου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη , σε χαλαρή διάθεση, με τους μαγικούς ήχους της μουσικής συντροφιά, ανταλλάσσουν σκέψεις και πειράγματα απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές.

Με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να σκορπάει τη χαρά, να ξεσηκώνει τους πάντες, κάνοντας μάλιστα και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Γιάννη Μπέζο, αποδεικνύοντας και τις φωνητικές της δυνατότητες, με την Νάντια Μπουλέ και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη σε ιδιαίτερες ερμηνείες και με την Κατερίνα Λέχου, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ρένια Λουιζίδου και την Τζένη Μπότση να μοιράζονται μουσικές και όχι μόνο προτιμήσεις και ιστορίες.

Μαζί τους, τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μυρτώ Βασιλείου και η Μαρία Αλαμανή – Ναθαναηλίδου μας κερδίζουν με τις υπέροχες φωνές τους. Μοναδικές μελωδίες που ‘γίναν ιστορία, ξεχωριστοί καλεσμένοι και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια εκπομπή που γίνεται κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές.

«Ό, τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο - Πρεμιέρα Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN

 Ξεχωριστοί καλεσμένοι που υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά

Όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος με δύο κουβέντες για τα ριάλιτι

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος αυτή τη χρονιά θα τελέσει και χρέη παρουσιαστή, λίγο πριν την πρεμιέρα της δικής του εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής23/9 μίλησε στο Happy Day. Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μιλώντας πάντα έξω από τα δόντια, μίλησε για τη μουσική εκπομπή που θα κάνει στο Open, στα ριάλιτι και τις συνεργασίες τους.

«Στην εκπομπή που θα παρουσιάσω, θα επικοινωνώ πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου... Τίποτα δεν με φοβίζει. Δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια, θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει... Οι σειρές που θα υπάρξουν φέτος, ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν ξέρω, αν κάνουν καλό στην τηλεόραση.

Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές σειρές. Ζούμε σε μια κοινωνία υποκριτών. Από τη μια κράζουν και από την άλλη φοβούνται μην χαλάσουν τα χρηστά ήθη», είπε και συνέχισε: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν προβλήθηκε ποτέ στο Mega - Το τραγικό τέλος της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί»

ΕΡΤ: Σε αυτή τη σειρά θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο