Από TV24 Team

Ο ΣΚΑΙ έχει πάρει φωτιά φέτος με σειρές και projects! Μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι αγάπης, Love island (δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο) είπε να φέρει και μια νέα σειρά, έτσι για να υπάρχει!

Αμείωτη ένταση και δράση που καθηλώνει με φόντο τη χαοτική μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη νέα σειρά «FBI» που κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 00:30 σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η εξαιρετική σειρά της CBS Paramount που έχει κερδίσει φανατικούς θεατές σε όλο τον κόσμο, μας παρουσιάζει τους πράκτορες του τοπικού γραφείου του FBI που αναλαμβάνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις εγκλήματος, με στόχο να κρατήσουν ασφαλείς τους δρόμους της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΙ:

ΣΚΑΙ νεα σειρά FBI

SEASON 1 EPISODE 1, Pilot – Δευτέρα 3/10

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, δύο καταστροφικές εκρήξεις ισοπεδώνουν μια πολυκατοικία με αποτέλεσμα 27 από τους ενοίκους της να χάσουν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο. Οι πράκτορες Μάγκι Μπελ και Ομάρ Αντόμ Ζιντάν αναλαμβάνουν την υπόθεση, η οποία αρχικά μοιάζει με πόλεμο μεταξύ συμμοριών. Σύντομα όμως, με τη βοήθεια των υπόλοιπων μελών της ομάδας του FBI, θα ανακαλύψουν πως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και πως έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να αποτρέψουν την επόμενη έκρηξη που ετοιμάζει ο ίδιος δράστης των δύο πρώτων.

SEASON 1 EPISODE 2, Green Birds – Τρίτη 4/10

Η ομάδα του FBI αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη θανατηφόρα δηλητηρίαση οκτώ αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, μετά από γεύμα στο ίδιο εστιατόριο. Το υλικό από κάμερες ασφαλείας σύντομα θα υποδείξει την υπεύθυνη γι’ αυτό το έγκλημα, όμως τα κίνητρά της θα σοκάρουν και τους πιο έμπειρους πράκτορες.

SEASON 1 EPISODE 3, Prey – Τετάρτη 5/10

ΣΚΑΙ νεα σειρά

Οι ειδικοί πράκτορες Μπελ και Ζιντάν, μαζί με την ομάδα τους, καλούνται να εξιχνιάσουν τις δολοφονίες δεκαοκτώ νεαρών γυναικών. Στην προσπάθειά τους θα έχουν τη βοήθεια μιας επιζήσασας, που είχε σχέση με τα αδικοχαμένα θύματα.

SEASON 1 EPISODE 4, Crossfire – Πέμπτη 6/10

Οι Μπελ και Ζιντάν, οι ειδικοί πράκτορες του FBI, δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν έναν ελεύθερο σκοπευτή που δρα ανεξέλεγκτα στην πόλη. Ο άγνωστος δράστης έχει ήδη αφήσει πίσω του τρία θύματα, μεταξύ των οποίων και έναν Αντιεισαγγελέα, και όλα δείχνουν πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκτός εάν τον συλλάβουν.

SEASON 1 EPISODE 5, Doomsday – Παρασκευή 7/10

Σ’ αυτό το επεισόδιο, οι ειδικοί πράκτορες Μπελ και Ζιντάν καλούνται να ερευνήσουν τον θάνατο ενός επιθεωρητή ασφαλείας, καθώς και την πιθανή σύνδεσή του με μια διαρροή σε έναν πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Πρωταγωνιστούν: Μίσι Πέρεγκριμ, Ζέικο Ζακί, Τζέρεμι Σίστο, Έμπονι Νόελ, Τζέιμς Τσεν, Τζον Μπόιντ κ.ά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με το The Voice - Η έκτακτη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το μέλλον του

Άφησε τα ξανθά και τις ανταύγειες ο Μάρκος από την ''Πολυκατοικία'' - Πρωταγωνιστεί σε σειρά του ΣΚΑΪ και είναι αγνώριστος

TAGS