Από TV24 Team

Δεύτερη μέρα ή μάλλον νύχτα που το Love Island κράτησε παρέα στο τηλεοπτικό κοινό κι αυτή την φορά δεν έλειψαν τα... καυτά πλάνα, οι "τσακωμοί" και οι ανατροπές!

Ο Αλέξανδρος - το παιδί που μπήκε τελευταίο και καλύτερα - διάλεξε επιτέλους κοπέλα και μπορούμε να πούμε με το χέρι στην καρδιά πως... αυτό δεν το περίμενε κανείς! Το tv-24.gr συγκέντρωσε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου σε... περίπτωση που δεν το είδατε ή που θέλετε να το ξαναδείτε.

Τι συνέβη στο Love island εχθές 30/9

«Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου!» - Το πρώτο βράδυ των ζευγαριών στην Τενερίφη

Η Χριστίνα όπως δήλωσε, ο Γιώργος ψιλοροχάλιζε, κάτι όμως που δεν την ενόχλησε ιδιαίτερα, ο Αλέξανδρος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Κοιμηθήκαμε πάρα πολύ ωραία με την Νίκη μου, από τους καλύτερους ύπνους που έχω ρίξει!» ενώ με την σειρά της η Αναστασία είπε όλο νόημα: «Είχα δεξιά τον Γιώργο και αριστερά τον άλλο Γιώργο, να τrαγουδάνε όλο το βράδυ και να ροχαλίζουν!».

«Έτσι όπως τις βλέπω...» - Αναβρασμός επικρατεί στα αγόρια με την είσοδο του Αλέξανδρου

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9, λοιπόν, από την αρχή κιόλας, τα υπόλοιπα αγόρια δεν έκρυψαν πως έχουν θορυβηθεί ιδιαιτέρως, μιας και από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να μείνουν χωρίς κοπέλα, μιας και ήδη παρατηρούν αντιδράσεις από τα κορίτσια για εκείνον! «Έτσι όπως τις βλέπω καμία δεν είναι του στιλ μου» είπε ο ίδιος, όμως δεν φαίνεται να τον πιστεύουν ιδιαίτερα...

Ανέβηκε απότομα ο υδράργυρος στην βίλα! Η γιόγκα της Χριστίνας που έσπειρε τον πανικό στους παίκτες

Η Χριστίνα λοιπόν ξύπνησε με όρεξη και γεμάτη ενέργεια και προσκάλεσε τα αγόρια να την ακολουθήσουν στον κήπο για να κάνουν yoga!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ακολούθησαν, ωστόσο ακολούθησαν περίεργες στάσεις και πλάνα, τα οποία προκάλεσαν τα σχόλιά τους, και αμέσως η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο στην βίλα!

Η ίδια όπως δήλωσε παρατήρησε κάποια σχόλια και κάποια περίεργα βλέμματα, υποδεικνύοντας τα αγόρια από όπου πήρε αυτό το vibe, ωστόσο στο τέλος όπως φάνηκε όλοι το ευχαριστήθηκαν!

Η πρώτη...λαχταριστή δοκιμασία των παικτών - Ποιο ζευγάρι κέρδισε;

Η πρώτη δοκιμασία λοιπόν των παικτών το βράδυ της Παρασκευής 30/9 ήταν να φτιάξουν γλυκό με τα ταίρια τους, και συγκεκριμένα μία τούρτα, την οποία θα ετοίμαζαν σε συνεργασία μεταξύ τους, και η καλύτερη θα είχε δώρο έπαθλο για το κάθε ζευγάρι!

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς περίμεναν πως το έπαθλο θα ήταν άξιο της προσπάθειάς τους, και με ζήλο αφοσιώθηκαν στην ζαχαροπλαστική. Στο τέλος της δοκιμασίας η παρουσιάστρια, έκρινε την καλύτερη προσπάθεια, η οποία ήταν του Βασίλη και της Κλαούντιας (δείτε εδώ το ακατάλληλο πλάνο της στην πρεμιέρα).

Η γλυκιά Ηλιάνα, ανέφερε πως τους νικητές μετά το πέρας της δοκιμασίας θα τους περίμενε μία έκπληξη στην βίλα! Και έτσι και έγινε, οι δυο τους απόλαυσαν ένα ακόμη γλυκό, και εμάς μας πήραν τα...μέλια!

Τον άφησε ξεκρέμαστο! Αυτό είναι το κορίτσι που υπέκυψε στην γοητεία του Αλέξανδρου

Ο Αλέξανδρος παρότι ανέφερε πως καμία κοπέλα δεν του έχει κινήσει το ενδιαφέρον και δεν είναι του γούστου του, έκανε την κίνησή του και κέρδισε την...

Μπορεί ο Αλέξανδρος λοιπόν να θεωρεί ότι καμία δεν είναι του στυλ του αλλά βγήκε ραντεβού με τα κορίτσια για να μάθει λεπτομέρειες για αυτές και τελικά κατέληξε στην...Χριστίνα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μπροστά τους το Bachelor ήταν ντοκιμαντέρ!» - Το Twitter έπιασε στο στόμα του το Love Island και έγινε χαλασμός

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Σάλος στο twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην πρεμιέρα του Love island