Από Ελένη Μήτση

Τα ευχάριστα για την επιστροφή του Θανάση Ευθυμιάδη και πάλι στο γυαλί έχει ταράξει τα ύδατα των μέσων, καθώς ο ηθοποιός έχει αφήσει την τέχνη του, αποφασίζοντας να επικοινωνήσει από άλλο ρόλο με το κοινό.

Πιο αναλυτικά, ένας διαφορετικός τρόπος ζωής ανοίγεται μπροστά μας! Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» με τον Ευθυμιάδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο Mega, και μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Η ανακοίνωση του Mega για τη νέα εκπομπή του Θανάση Ευθυμιάδη ''Ρίζες''

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μάς προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.

Θανάσης Ευθυμιάδης
Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής; Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Mega - Ρίζες Ευθυμιάδης

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room

Ο Ευθυμιάδης αποκαλύπτει το λόγο που σταμάτησε να κάνει σίριαλ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη την Τετάρτη 4/5, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την μέχρι τώρα καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και για τους λόγους, που αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο ηθοποιός λίγο πριν ξεκινήσει τη δική του εκπομπή εξηγεί για ποιους λόγους είπε το ναι μόνο σε ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα.

Σίγουρα με τη στάση ζωής που τον βλέπουμε να ακολουθεί σήμερα, έχοντας βρει την ουσία στα απλά πράγματα της ζωής, η εικόνα του ζεν πρεμιέ ήταν κάτι που θα εγκατέλειπε και το καταλαβαίνουμε. Το λόγο όμως, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να απομακρυνθεί δεν τον ξέραμε και αυτός αφορούσε δουλειά, που έκανε χωρίς να πληρωθεί.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών.

Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων. Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια» συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Mega - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Του ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το δικό του τροχαίο - Ο τραγικός ρόλος του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Μαύρο Ρόδο