Από Στέλλα Μούτσιου

Αλλαγές συμβαίνουν στο κανάλι της ΕΡΤ όσον αφορά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθώς στην εκπομπή «Δύο στις 10», στην οποία μίλησε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τον εθισμό του, θα αλλάξει ζώνη και από πρωινή θα γίνει μεσημεριανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η εκπομπή θα ξεκινάει στις 13:00 και θα τελειώνει στις 15:00 και η αιτία κρύβεται πίσω από την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, η οποία θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται 13:00 - 15:00.

Εφόσον, λοιπόν, το περιεχόμενο και των δύο είναι ψυχαγωγικό, κρίθηκε απαραίτητο να τηρηθεί μία συνέπεια, ώστε το συγκεκριμένο δίωρο παραμείνει το ίδιο σε ύφος καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Δύο στις 10 ΕΡΤ

Στο διάστημα 10:00 – 12:00, όπως συμβαίνει και τις καθημερινές, θα μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤNEWS, στη θέση αυτής.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή Δύο στις 10

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 10:00, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υποδέχονται στο στούντιο της εκπομπής, την αγαπημένη ηθοποιό Τζένη Διαγούπη, από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Το πρωί της Κυριακής, στον φιλόξενο καναπέ της εκπομπής θα καθίσουν η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και η σκηνοθέτις της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου», Ζωή Σγουρού, λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς, το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 13:00

Από Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η εκπομπή αλλάζει ώρα μετάδοσης και τίτλο. Θα μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, 13:00-15:00, με τον τίτλο «Δύο στη 1».

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη, Δημήτρης Γιαγτζόγλου
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Δημοσιογραφική ομάδα: Σοφία Τσίπα, Ιορδάνης Παπακυριακού, Έρη Βαρδάκη
Σκηνικά: Γιούλικα Βεκρή
Παραγωγή: DigiMum

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών στην πρεμιέρα

Ημέρα πρεμιέρας ήταν το Σάββατο 24/9 για την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην ΕΡΤ με την εκπομπή ''Δυο στις 10''.

Μετά λοιπόν από την ανακοίνωση για τα ευχάριστα, το τηλεοπτικό δίδυμο βγήκε στην ώρα του στον αέρα, με την παρουσιάστρια να συγκινείται από τα πρώτα λεπτά. Από την άλλη ο Γιατζόγλου μίλησε με ένα εξομολογητικό ύφος μιας και επέστρεψε μπροστά στο γυαλί μετά από 12 χρόνια απουσίας.

«Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Και για μένα μετά τις Μαμά-Δες που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε, αυτό ήταν το επόμενο βήμα. Και αυτό που συνήθως λέω είναι να πιστεύετε στα όνειρά σας και να πιστεύετε στα προσωπικά σας ταξίδια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τέλος στο θρίλερ με το τηλεπαιχνίδι Δες και βρες - Η έκτακτη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Νίκο Κουρή

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης (28/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα