Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία δυναμική έναρξη έκανε πριν λίγες μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show (δείτε εδώ και την απίθανη αποκάλυψη του Χατζηνικολάου στην εκπομπή του) και έτσι συνεχίζει και το βράδυ της Τετάρτης 28/9 και εκλεκτούς καλεσμένους.

Απόψε στις 23:30 ο παρουσιαστής υποδέχεται τον "παγιδευμένο" (δείτε εδώ όσα θα δούμε απόψε στην σειρά) Πέτρο Λαγούτη ο οποίος μιλά για την ζωή του, τα παιδιά και το επάγγελμά του αλλά και την στη συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά, και τον γνωστό συνοδηγό αγώνων Κώστα Στεφανή.

Οι αποψινοί λαμπεροί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Πιο συγκεκριμένα ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική του ζωή. Μιλάει για τα παιδιά του, για τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική, αλλά και για τον γιο του Γιώργο που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

O δημοφιλής συνοδηγός αγώνων από την άλλη μεριά, έρχεται κατευθείαν από το Ράλλυ Ακρόπολις και «τερματίζει» στο στούντιο με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο. Ποιες είναι οι αναμνήσεις του από τον πρώτο αγώνα ράλλυ αλλά και η σχέση με τη γυναίκα του, που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, αλλά και για τη δυνατή σχέση που έχει με τα δύο τους παιδιά, Μάνο και Ινώ.

H αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου στην εκπομπή

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/9) στον καναπέ του The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα καθώς και για την απόφασή της να φύγει από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την έκαναν να πει τελικά το ναι στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο.

Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι γονείς μου είναι από...» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της πρωταθλήτριας Ελίνα Τζένγκο

Έχει πάρει φόρα ο Νίκος Χατζηνικολάου! Με δεύτερη νέα εκπομπή και καλεσμένο "φωτιά" στον Αντ1