Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει για άλλη μία χρονιά στο κανάλι του ANT1 με την βραδινή του εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω και, παρά το γεγονός πως γνωρίζαμε ήδη την πρώτη του καλεσμένη, η πρεμιέρα δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα.

Ωστόσο, την Τετάρτη 28/9 "έσκασε" η ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό και φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για την "καινούρια" αρχή του παρουσιαστή.

Η ανακοίνωση του ANT1 για την πρεμιέρα του Ενώπιος Ενωπίω

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:00.

Νίκος Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω

Με δεύτερη νέα εκπομπή ο παρουσιαστής στον ANT1

Ήταν ο πολυπόθητος καλεσμένος και έκανε ποδαρικό μαζί με πολλές αποκαλύψεις στην πρεμιέρα του The 2night Show για αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε)! Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και μίλησε για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει και έδωσε κάποιες μικρές λεπτομέρειες!

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος άνκορμαν θα έχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1 με τίτλο “Πρόσωπο με Πρόσωπο”, στην οποία ανέφερε ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος και δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας!

Χαρακτηριστικά λοιπόν ανέφερε: «Φέτος θα υπάρχει και μια δεύτερη εκπομπή στον ANT1η οποία θα λέγεται “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με πολιτικές συνεντεύξεις και πολιτικά πάνελ. Η πρώτη εκπομπή έρχεται σε πολύ λίγο και θα είναι με τον πρωθυπουργό. Και στη συνέχεια θα έχω τους αρχηγούς των κομμάτων. Θα είναι μία από τις επόμενες Πέμπτης και θα είναι κάθε Πέμπτη. Μία θα είναι το “Ενώπιος Ενωπίω” και μία το “Πρόσωπο με πρόσωπο”!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έπιασε να...» - Η πρώτη και η μοναδική φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποβλήθηκε από το σχολείο του

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό;» - Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος