Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάντα έτοιμα είναι για τη μεγάλη πρεμιέρα του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και σύμφωνα με το trailer που είχε κυκλοφορήσει, η εκπομπή θα ξεκινούσε και επίσημα την Κυριακή (3/10). Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν τελευταία στιγμή και η ημερομηνία της πρεμιέρας μεταφέρθηκε.

Ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά με την late night εκπομπή του, με λαμπερούς καλεσμένους και «καυτές» αποκαλύψεις.

Η εκπομπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναβλήθηκε καθώς αυτή την Κυριακή (3/10), η εκπομπή Total Football με τον Πάνο Βόγλη και την Μαρία Ζαφειράτου θα βγει λόγω της αθλητικής επικαιρότητας στις 22:00 και έτσι δε θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23:45 που ξεκινάει το After Dark.

H εξέλιξη αυτή βέβαια δεν πρόκειται να επηρεάσει την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» που θα γίνει κανονικά στις 3/10 (δείτε εδώ ποιες άλλες πρεμιέρες έχει προγραμματίσει το Ανοιχτό Κανάλι).

Πότε θα γίνει τελικά η πρεμιέρα του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά

Κάπως έτσι, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή (9/10), κανονικά στις 23:45 με καλεσμένους «φωτιά». Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θα υποδεχθεί τον Νίνο και το Θοδωρή Φέρρη αλλά και την Ιλένια Ουίλιαμς που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του πατέρα της Ρόμπερτ.

O Θέμης Γεωργαντάς σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως σε αυτή την φάση που βρίσκεται τώρα επαγγελματικά θα ήθελε να ξαναείναι σε μία εκπομπή "παρείστικη" ωστόσο θα έπρεπε να συμβαδίζει και με το Αfter Dark, επομένως αυτό είναι κάτι που τον δεσμεύει και όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο.

«Θέλω πολύ να πάει καλά γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ άγχος, γιατί αλλάζει στέγη μετά από τόσα χρόνια. Θα ευχηθώ τα καλύτερα. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να επιστρέψω σε μια παρέα αλλά για να το κάνω αυτό ιδανικά θα ήθελα να το κάνω παράλληλα με το After Dark» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά την Ίνα Ταράντου σε καραντίνα βρίσκεται και ο... - Δυσάρεστα νέα την πρώτη μέρα της επιστροφή της στο "γυαλί"

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε αδιέξοδο - Η κατάστασή της χειροτερεύει