Από Στέλλα Μούτσιου

Ύστερα από πολλές ημέρες απουσίας από το τηλεοπτικό "γυαλί" η Ίνα Ταράντου επέστρεψε στο πλατό της και καλωσόρισε το κοινό της, καθώς δεν νοσεί πλέον από κορωνοϊό και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Έτσι, λοιπόν, εξήγησε πως για την ίδια είναι σαν να κάνει δεύτερη πρεμιέρα, αλλά προσπαθεί να είναι αισιόδοξη για την συνέχεια. Εμπόδιο σε όλο αυτό στάθηκε, βέβαια, το γεγονός πως ο Λευτέρης Λαζάρου βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα λόγω Covid, όπως ανακοίνωσε η ίδια, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι ολοκληρωμένη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ίνας Ταράντου μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και η αποκάλυψη για τον Λευτέρη Λαζάρου

«Είναι σαν να ξανακάνουμε πρεμιέρα, διότι βγήκαμε μια εβδομάδα στον αέρα, αποδεκατιστήκαμε από Covid, παρόλο που όλοι προσέχαμε αλλά κάθε μέρα και ένας… έβγαινε θετικός! Και τώρα τέλος καλό, όλα καλά. Ξανά στην αρχή, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής.

Και συμπλήρωσε: «Μου έχει μείνει ένας βήχας, μια ζαλάδα, οπότε προσέξτε με».

Θετική και η Χρύσα Φώσκολου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολύ χαρά και ενθουσιασμό για όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο "γυαλί" για άλλη μία χρονιά, ωστόσο οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν σταματούν ποτέ, με το κανάλι του OPEN να έχει δεχθεί δύο απανωτά χτυπήματα τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανακοίνωση της Ίνας Ταράντου σχετικά με το γεγονός πως νοσεί με κορωνοϊό και το Σάββατο 17/9 η Χρύσα Φώσκολου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως και εκείνη διαγνώστηκε θετική. Φυσικά, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της, ωστόσο μόλις περάσουν οι μέρες της καραντίνας θα μπορέσει να επανέλθει στην κανονική ροή του προγράμματος.

«Άντε πάλι..!! Covid round 2», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει τα περαστικά του, ώστε να έχει γρήγορη και εύκολη ανάρρωση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πέρασε μπροστά με μεγάλη διαφορά - Το δελτίο ειδήσεων που βγήκε πρώτο το βράδυ της Κυριακής (25/9)

Γκρίνιες και χαρές - Η τηλεθέαση της Κυριακής (25/9)