Από TV24 Team

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, άλλαξε από πάνω μέχρι κάτω φέτος. Κάποιοι έφυγαν και άλλοι ήρθαν, ενώ πλέον ο παρουσιαστής δεν είναι μόνος του στο τιμόνι της εκπομπής μιας και στο πλευρό του πλέον βρίσκεται η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχώρησε μετά από χρόνια από τον ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Οικονόμου και έκανε μία νέα αρχή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μπορεί μερικές φορές να μπερδεύεται ακόμα στον αέρα της εκπομπής αλλά ποιος μπορεί να την κακολογήσει; Η συνήθεια είναι ένα πράγμα που φεύγει πολύ δύσκολα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσες κυρίες, φίλες και φίλους, έχουν περάσει από την εκπομπή, αλλά ναι, νιώθω περισσότερο ασφαλής από κάθε άλλη χρονιά. Νιώθω την ανάγκη να δώσω όσο περισσότερο χώρο γίνεται σε αυτό το κορίτσι.

Κάποια στιγμή, κάναμε μια συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και τέθηκε το θέμα αν υπάρχει προοπτική να έρθει άλλο πρόσωπο. Μου έκανε την τιμή ο ΑΝΤ1 και μου λέει: αυτή είναι υπόθεση δική σου. Εσύ θα βρεις το πρόσωπο, εσύ θα μιλήσεις μαζί του, εσύ θα το φέρεις στον ΑΝΤ1», είχε πει στη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Οι πραγματικές σχέσεις Παπαδάκη - Αναστασοπούλου πίσω από τις κάμερες του Καλημέρα Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στους δύο παρουσιαστές στο κανάλι, οι σχέσεις του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Η Μαρία Αναστασοπούλου παρακολουθεί τις κινήσεις του και τον τρόπο που αντιδρά στην εκπομπή, βλέποντάς τον σαν μέντορα.

Όσο για τον Γιώργο Παπαδάκη, αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του και προσπαθεί να μεταδώσει όσα περισσότερα μπορεί στη Μαρία Αναστασοπούλου, μέχρι να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Παπαδάκης Αναστασοπούλου σχέσεις

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έμειναν κάγκελο Παπαδάκης και Αναστασοπούλου! Αυτοκίνητο παρέσυρε και παράτησε γυναίκα σε ζωντανή σύνδεση

«Έχω παράπονα...» - Όλη η αλήθεια για το follow του Γιώργου Παπαδάκη στην Μαρία Αναστασοπούλου