Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι μας έχουν συνηθίσει σε χαριτωμένους και αστείους διαλόγους, καθώς η χημεία τους είναι εμφανής, το πρωί της Δευτέρας 19/9, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο συμβάν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους Καλημέρα Ελλάδα, σε ζωντανή σύνδεση.

Συγκεκριμένα, σοκ έπαθαν στον αέρα της εκπομπής καθώς την ώρα της ζωντανής σύνδεσης με Θεσσαλονίκη, οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητο γυναίκα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Σοκαρισμένοι Παπαδάκης και Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής

«Οδηγός όπως είδα από μακριά ένα σκούρο αυτοκίνητο μαύρο πρέπει να ήταν ή σκούρο μπλε, χτύπησε τη γυναίκα είναι τραυματισμένη στο έδαφος. Καλέσαμε το ασθενοφόρο θα έρθει άμεσα για να την παραλάβει έχει χτυπήσει το πόδι. Η ίδια είναι σε επαφή μιλήσαμε μαζί της», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος την ώρα που από πίσω φαινόταν η γυναίκα στο έδαφος.

Ασύλληπτο περιστατικό λίγες μέρες πριν

Το πρωί της Παρασκευής (16/9), η Μαρία Αναστασοπούλου, την ώρα που προσπαθούσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό της εκπομπής, μπερδεύτηκε και αντί για ΑΝΤ1, είπε ΣΚΑΪ!

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου από κεκτημένη ταχύτητα.

Με σκυμμένο το κεφάλι, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει η σεζόν - Τα πάνω κάτω στις ενημερωτικές εκπομπές

«Μετά από τόσα χρόνια το λέω...» - Με δάκρυα στα μάτια στον ΑΝΤ1 η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για τον Παπαδάκη