Από Ελένη Μήτση

Λίγο μετά τις τελευταίες έκτακτες αλλαγές, που έκανε το Open στο πρόγραμμα του μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή, σχετικά με την επαναφορά εκπομπής, που ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό.

Ο λόγος για το ''Ταξί'' με τον Διονύση Ατζαράκη, ένα πρόγραμμα που είχε χαρίσει στιγμές γέλιου στο κοινό κατά την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022. Έτσι λοιπόν, από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 14:45 θα βλέπουμε τον παρουσιαστή να μοιράζει χρήματα μέσα από το όχημα του αλλά και στιγμές γέλιου.

Το ''Ταξί'' με τον Διονύση Ατζαράκη έρχεται στο Open

Ατζαράκης ταξί

Ο Ατζαράκης σχολιάζει τον Μάρκο Σεφερλή για το Super Mammy

Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον, την Παρασκευή 29/4, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Super Mammy και στα σχόλια περί βιασμού, τα οποία έχουν εξαγριώσει τον κόσμο και πολλοί διάσημοι, έχουν εκφραστεί αρνητικά γι' αυτό, όπως και ο Γρηγόρης Μελάς.

Ο κωμικός θεωρεί πως ανάλογα με τον τρόπο που κάποιος παρουσιάζει ένα θέμα, μπορεί να αποτελέσει αστείο, ωστόσο συμφωνεί με το γεγονός πως πλέον κάποια πράγματα δεν "περνάνε" αφιλτράριστα.

«Τα πάντα μπορείς να προσεγγίσεις κωμικά αρκεί να είναι σωστή η στάση που παίρνεις», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αυτολογοκρίνεται; «Δεν μου αρέσει η λέξη. Προσέχω, το θεωρώ υπεύθυνο και σωστό. Το να προσέχεις λίγο παραπάνω τι θα πεις και πώς είναι και απαραίτητο και δεν νιώθω καθόλου ότι με περιορίζει.

Ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα με τα οποία που γελάμε επειδή αλλάζει ο κόσμος. Καλό είναι που δεν περνάνε κάποια αστεία. Είδα αποσπάσματα του Super Mammy.

Το να κάνεις αστεία για βιασμούς δεν είναι μια καλή επιλογή κωμικά και είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχος κωμικός. Κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μιλάς για βιασμούς. Μια χαρά θα πήγαινε η εκπομπή αν δεν πήγαινε σε αυτές τις περιοχές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Θα γίνει ''χαμός'' στο Open - Ανακοινώθηκε η μεγάλη πρεμιέρα για τη συνέχεια της σειράς ''Κόκκινο Ποτάμι''

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς ''Η δική μας οικογένεια'' - Πολύ σύντομα στο ανανεωμένο πρόγραμμα του Open