Από Ελένη Μήτση

Η νέα σειρά του Mega με τίτλο ''Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη'' έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το πήχη από την κυκλοφορία του trailer και μόνο κάνοντας το κοινό να περιμένει πως και πώς την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Η όλη πλοκή λοιπόν, που θα αφορά στη ζωή τριών γυναικών έχει ένα σενάριο της επιτυχίας, αφού υπογράφεται από καταξιωμένα άτιμα του χώρου. Σε ότι αφορά την πρεμιέρα αυτή θα γίνει το Σάββατο 24/9 στις 9 το βράδυ, Μην το χάσετε!

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα για το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega

Η Μαίρη, η Μαίρη και η… Μαίρη! Δεν είναι μία, αλλά τρεις. Γυναίκες που τους φέρνουν όλους και όλα… βόλτα: Άντρες, παιδιά, δουλειά, πεθερές. Όλα αυτά στη νέα σειρά του Mega που έρχεται από τη νέα σεζόν.

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, με ένα απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους.

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Μαίρη Μαίρη Μαίρη Βάσω Λασκαράκη

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Πρωταγωνιστούν:

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Απολαυστική η Κατερίνα Ζαρίφη - Στον αέρα το νέο trailer της σειράς

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα! Αυτές είναι οι μέρες και ώρες που θα βλέπουμε το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»