Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το κοινό ανυπομονεί για τη νέα δημιουργία των Ρέππα - Παπαθανασίου μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη.

Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Στο νέο trailer που έχει κυκλοφορήσει, πρωταγωνίστρια είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία επιστρέφει μέσα από έναν κωμικό ρόλο και προσφέρει στιγμές απείρου κάλλους (δείτε εδώ το πρώτο trailer της σειράς).

Το νέο trailer της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

Η νέα κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή, στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, με ένα απίθανο καστ ηθοποιών να ενσαρκώνει ήρωες που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και να ταυτιστούμε μαζί τους.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη Mega

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη Κατερίνα Ζαρίφη

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη Νίκη ΛάμηΜαίρη, Μαίρη, Μαίρη Βάσω Λασκαράκη

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση - Ο Σταύρος πιάνει στα πράσα Αργυρώ και Αστέρη;

Γλυκάνισος: Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα - Στον αέρα το νέο trailer λίγο πριν την πρεμιέρα