Από Στέλλα Μούτσιου

Η πρεμιέρα για το Love Island ανακοινώθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, και φαίνεται πως οι παίκτες, αλλά και ολόκληρη η ομάδα του ΣΚΑΪ είναι πανέτοιμοι. Για να μπορέσει, όμως, να ενταχθεί και αυτό το ριάλιτι στο πρόγραμμα, το κανάλι χρειάστηκε να αναδιαμορφώσει το πρόγραμμά του.

Οι μέρες και οι ώρες προβολής του Love Island

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το σόου θα μεταδίδεται Δευτέρα με Παρασκευή και από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα ξεκινάει στις 22:15, αμέσως μετά τη σειρά «Γλυκάνισος», ενώ την Παρασκευή θα μεταδίδεται στις 23:00, όπου και θα ακολουθεί η σειρά «στΟργή».

Η διαδραστική δυνατότητα των τηλεθεατών που φέρνει τα πάνω κάτω

Την ώρα που βρισκόμαστε σε αναμονή για την μεγάλη πρεμιέρα του παιχνιδιού που θα ανατρέψει τα ελληνικά δεδομένα στην ιστορία των ριάλιτι και τα γυρίσματα προχωράνε πυρετωδώς για το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας και μίλησε με λίγα λόγια για το νέο project που θα παρουσιάσει όμως δεν μας αποκάλυψε κάτι...

Η παρουσιάστρια, δεν ανέφερε ένας από τους βασικούς κανόνες όπως ότι το κοινό, θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, δηλαδή θα μπορεί να αποφασίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, φέροντας τα πάνω κάτω!

Όπως ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ένα app με όλους τους παίκτες και το κοινό θα μπορεί να καθορίζει ποιος θα μπει μέσα στο παιχνίδι και ποιο ζευγάρι θα επιδιώξει να χωρίσει, λειτουργώντας ως τρίτο πρόσωπο και φέρνοντας μεγάλες αναταραχές στους παίκτες!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ροζ φόρμα - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο αεροδρόμιο πριν αποχωρήσει για Τενερίφη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγε για Love Island - Η πρώτη ανάρτηση πριν την αποχώρηση για την Τενερίφη