Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένας νέος ρόλος από αυτούς που θα απολαύσουμε στον δεύτερο κύκλο της Γης της ελιάς είναι αυτός της Ελπίδας, την γνωστής σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία μετά από πρόταση που της έγινε από τον Ανδρέα Γεωργίου, είπε το μεγάλο ναι!

Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης 15/9 μίλησε για την καριέρα της στην εκπομπή Ελένη, τονίζοντας πως ο τρόπος ζωής της νύχτας δεν της ταίριαζε, και αναφέρθηκε και στο καινούργιο της βήμα, στη δεύτερη σεζόν της «Γης της ελιάς».

Η αποκάλυψη της Ελπίδας για τον ρόλο της στην Γη της Ελιάς

«Όποτε ήθελα έμπαινα ξανά στον χώρο, όποτε ήθελα έφευγα. Δε μου ταίριαζε ο τρόπος ζωής, δεν μπορούσα να βγαίνω τα βράδια. Ωραία είναι να τραγουδάς μια σεζόν. Να βγαίνω κάθε βράδυ στα μπαράκια για να με παίζουν στα ραδιόφωνα, δε μ’ αρέσει».

«Ο Αντρέας ο Γεωργίου είναι φίλος, τον ξέρω πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘την Τρίτη φεύγεις για Κύπρο θα παίξεις την Βαγγελιώ’. Του είπα ‘μου κάνεις πλάκα’ και μου είπε ‘θα κάνεις αυτόν τον ρόλο, θα είναι ιδανικός για σένα’. Είχα τεράστια αγωνία αλλά του είχα εμπιστοσύνη και πήγα και το έκανα. Μέσα μου ένιωθα ότι θα τα καταφέρω γι’ αυτό το έκανα».

«Δε μαθαίνονται εύκολα τα κείμενα, δεν κατάλαβα πώς το κατάφερα. Μου είπαν ότι είμαι καλή γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα. Εμένα ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, ήταν έξω από μένα» είπε μεταξύ άλλων...

Η Αγγελική κινδυνεύει να πνιγεί - Στα μαχαίρια η Μαρίνα και η Αντιγόνη!

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις 8 σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Δευτέρα, στις 19/9, και οι τηλεθεατές φαίνονται αρκετά ενθουσιασμένοι για όλα όσα θα παρακολουθήσουν στις οθόνες τους. Μπορεί, λοιπόν, να έχουμε μιλήσει, λίγο πολύ, για όλους τους χαρακτήρες μέχρι τώρα, ωστόσο η μικρή Αγγελική επιστρέφει στο σίριαλ και κρίνεται αναγκαίο να μιλήσουμε και για την δική της εξέλιξη.

Αφού η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται, η Αγγελική βγαίνει από το ίδρυμα με σκοπό να μείνει μόνιμα στη Μάνη. Έτσι, το ζευγάρι θα την πάρει υπό την προστασία του για να μεγαλώσει μαζί τους. Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ με την Φανή, προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα και φαίνεται πως η νέα της καθημερινότητα την κάνει χαρούμενη. Μάλιστα, η Μαρίνα θα την γράψει στο σχολείο και στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Το σπίτι που μένουν, για την ίδια, είναι τεράστιο, ενώ έχει πολλά παιχνίδια γύρω της, όμως συχνά επιλέγει να περνάει χρόνο δίπλα στην πισίνα. Μία μέρα αποφασίζει να βγει έξω να παίξει, χωρίς σωσίβιο, κάτι που θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Η Γη της Ελιάς

Ενώ θα παλεύει να μην πνιγεί, θα σωθεί την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η Μαρίνα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρελαθούν από την αγωνία και τον φόβο τους. Η Αντιγόνη, ειδικά, μόλις πληροφορηθεί για το γεγονός, θα αρχίσει να αναθεωρεί για το εάν η Μαρίνα είναι κατάλληλη μητέρα για την κόρη της και αυτό θα σταθεί αφορμή για να τσακωθεί με την καλή της φίλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η απόλυτη ρήξη στην οικογένεια των Βρεττάκων - Μαρία και Μυρτάλη σε μία μοιραία σύγκρουση

Γη της Ελιάς: Η μοίρα παίζει ύπουλο παιχνίδι στην πλάτη του - Σε θανάσιμο κίνδυνο η κόρη του Δημοσθένη