Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει φέτος την ανατροπή και να φέρει ένα ριάλιτι που κάνει πάταγο στο εξωτερικό. Το πρώτο trailer του Love Island έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό (δείτε το εδώ), ενώ την παρουσίαση του show θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του σταθμού.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη, εκεί όπου θα ταξιδέψουν σύντομα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι διαγωνιζόμενοι. Βασικός στόχος του παιχνιδιού είναι να σχηματιστούν ζευγάρια. Κάθε εβδομάδα όποιος δεν έχει ταίρι θα αποχωρεί από τη βίλα, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίζει και το κοινό που θα ψηφίζει κάθε φορά το δικό του αγαπημένο ζευγάρι.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Love Island Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το ριάλιτι του έρωτα αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στον αέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, επομένως σε λίγο καιρό, τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι παίκτες θα αναχωρήσουν για την Ισπανία.

Ο ΣΚΑΪ έχει πάρει την απόφαση να τοποθετήσει το Love Island στη θέση που είχε στο πρόγραμμά του το Big Brother και έτσι το ριάλιτι θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 22:40.

Τα δύο πρώτα ονόματα που «φεύγουν» για Love Island

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη και το μόνο σίγουρο είναι πως τα περιστατικά που θα καταγραφούν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα την προσεχή τηλεοπτική σεζόν.

Προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για το ριάλιτι του έρωτα αν και όπως αποκαλύφθηκε, ο σταθμός έχει προσεγγίσει πρόσωπα από το Big Brother (δείτε εδώ σε ποια παίκτρια έγινε πρόταση και την αρνήθηκε).

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι έχει ήδη βρει δυο άκρως εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται κοντά στο να πουν το τελικό ναι και να βρεθούν στο Love Island.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Μπαφίτη και την Κατερίνα Βαγκάνσια. Η πρώτη είναι μοντέλο και ασχολείται ενεργά με το Instagram καθώς διαθέτει πάνω από 150.000 followers.

Η δεύτερη έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το GNTM και μία συμμετοχή στο Style me Up, είναι έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στο νησί του έρωτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πονοκέφαλος» για τον ΣΚΑΪ το Love Island - Ψάχνουν τους παίκτες με το «τουφέκι»

Love Island: Θύελλα αντιδράσεων για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Οι καταγγελίες που έχει δεχθεί στο εξωτερικό