Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά να καθυστέρησε για μία εβδομάδα, ωστόσο άξιζε τον κόπο. Η έμπειρη παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας (12/9), εμφανίστηκε σε ένα εντυπωσιακό μπλε πλατό στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και κέρδισε τις εντυπώσεις και με το παραπάνω (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε).

Στο κάλεσμα που πραγματοποίησε η εκπομπή για τους δημοσιογράφους μετά την πρεμιέρα, η Φαίη Σκορδά μίλησε αποκλειστικά στο tv-24.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλατό της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για το πλατό του «Πρωινό Μας»

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσπαθεί και συγκεντρώνει φωτογραφίες, προκειμένου να φτιάξει ένα πλατό όπως ακριβώς το θέλει εκείνη.

Μάλιστα τόνισε, πως μετά από 20 χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη, δικαιούται ένα πλατό έτσι ακριβώς όπως το θέλει εκείνη.

Το έβαλε στο πλατό του Πρωινού μας για καλοτυχία - Το έχει για γούρι και η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η Φαίη Σκορδά

Εσείς πιστεύετε στα γούρια; Δεν είναι λίγες οι παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που πιστεύουν στο μάτι και γι' αυτό σε κάθε πρεμιέρα - κυρίως - κουβαλούν ή φορούν το γούρι τους! Η Ελένη Μενεγάκη ας πούμε έχει μεγάλη αδυναμία στο κόκκινο και το μπλε.

Το μπλε, μάλιστα, επειδή το θεωρεί τόσο καλότυχο, το είχε χρησιμοποιήσει στο στολισμό της βάπτισης της μικρής Μαρινούλας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Φαίη Σκορδά, που έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 12/9, στην συχνότητα του ΣΚΑΙ με τη νέα της εκπομπής "Πρωινό μας" φαίνεται πως συμμερίζεται την άποψη αυτή αφού πρόσθεσε το μπλε στοιχείο σε όλο της το πλατό, ενώ έκανε την εμφάνισή της με το λευκό να πρωταγωνιστεί πάνω της, όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες και η "απέναντί" της, Δούκισσα Νομικού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με φλογερό κόκκινο μίνι φόρεμα η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της σημερινής 13/9 της εκπομπής

«Τι να ρωτήσω τον Λιάγκα;» - Η Φαίη Σκορδά "έλυσε" τη σιωπή της για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1