Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη στιγμή για την οικογένειά του, τα γενέθλια της κόρης του, η οποία έγινε 18 ετών.

Ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην προετοιμασία του Survivor All Star, ανέβασε μία φωτογραφία από το πάρτι της και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για τα γενέθλια της κόρης του

«Αγαπημένη μου κόρη, όσο και να μεγαλώνεις, είσαι αυτή η χαριτωμένη πριγκίπισσα με παχουλά μάγουλα για μένα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο Instagram.

Ατζούν Ιλιτζαλί κόρη

Η εντυπωσιακή ζωή του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1969 στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξού και το επίθετό του. Ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και το μαγαζί χρεοκόπησε.

Μετά από αυτή την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε στα 21 του να εργάζεται στο κανάλι Show TV ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε τη δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλη την Τουρκία. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του, Acun Medya, ενώ τον Νοέμβριο του 2013 απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα οικονομικά περιοδικά της Τουρκίας, η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί αγγίζει τα 150.000.000 δολάρια, ενώ κάθε μήνα σχεδόν κερδίζει 5.000.000 δολάρια, κατατάσσοντάς τον ως τον πιο πλούσιο καναλάρχη της Τουρκίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα αλλάζει όλα για να προσελκύσει κόσμο - Η απόφαση που πήρε ο Ατζούν για το έπαθλο του Survivor All Star

Απίστευτο σούσουρο - Έπιασαν παίκτη του φετινού Survivor να κλέβει από σούπερ μάρκετ