Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και μάλιστα σήμερα (12/9) κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι Κοιμάσαι». Κάπως έτσι, το Star αποφάσισε να «χτυπήσει» τη δραματική σειρά με μία επιτυχημένη ταινία δράσης που έκανε πάταγο ήδη από την πρεμιέρα της.

Πρόκειται για μία ταινία που θα σας κρατήσει σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ είναι η ιδανική λύση για Δευτέρα βράδυ στο σπίτι.

«Το Λονδίνο Έπεσε» απόψε (12/9) στο Star

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Ο Όλυμπος Έπεσε" μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία. Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. (Άαρον Έκχαρτ), ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Τζέραρντ Μπάτλερ) και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν

Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Αλόν Μονί Αμπούτμπουλ, Άντζελα Μπάσετ, Ρόμπερτ Φόστερ, Τζάκι Ίρλι Χάλεϊ, Μελίσα Λίο, Ράντα Μίτσελ, Σον Ο' Μπράιαν, Βαλίντ Ζουέιτερ, Μόργκαν Φρίμαν, Σάρλοτ Ράιλι, Κόλιν Σάλμον

  • Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι
  • Μουσική: Τρέβορ Μόρις
  • Παραγωγή: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άλαν Σίγκελ, Μαρκ Γκιλ, Τζον Τόμσον, Ματ Ο' Τουλ, Λες Βέλντον
  • Σενάριο: Κρέιτον Ρόδενμπεργκ, Κατρίν Μπένεντικτ, Κριστιάν Γκούντεγκαστ, Τσαντ Στ. Τζον
  • Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ήρθε λίγο πριν την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το απόλυτο έπος - Στον αέρα το επίσημο trailer του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

TAGS