Από Στέλλα Μούτσιου

Την Δευτέρα 5/9 ο Snik δημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονιζόταν να δίνει χρήματα σε έναν άστεγο και την ίδια στιγμή ανέφερε πως για να μιλήσει σε κάποια εκπομπή για τον ξυλοδαρμό που συνέβη σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε στην Κατερίνη, θα έπρεπε να τον πληρώσουν τα κανάλια.

Την Τρίτη 6/9 η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό σε νούμερα, έπαιξε αυτά τα βίντεο στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, και σχολίασε ειρωνικά το γεγονός πως λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν χρειάζεται να τον πληρώνουν, γιατί τους δίνει άπλετο περιεχόμενο δωρέαν, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται την κίνησή του να την προβάλει με αυτό τον τρόπο.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για τον Snik

«Εγώ τα φιλιά μου του στέλνω του Snik. Επειδή έστειλε ένα, εγώ του στέλνω επί 100. Και να είναι πάντα καλά το παιδί και να βοηθάει τους ανθρώπους, χωρίς το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό. Δεν χρειάζεται να το δείχνουμε, το 50άρικο μπορούμε να το δώσουμε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό. Και καλά κάνει και τροφοδοτεί τα social για να τα παίζουμε τζάμπα αυτά που ανεβάζει και δεν χρειάζεται να πληρώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του τράπερ στην παρουσιάστρια

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, λοιπόν, ο διάσημος τράπερ θέλησε να σχολιάσει με την σειρά του τα λόγια της και ανέφερε δημοσίως, ξανά μέσα από το προφίλ του, πως δεν τρέφει καμία συμπάθεια για το πρόσωπό της και πως εξαιτίας του κάνουν νούμερα.

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κυρία Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά.

Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κυρία Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω να τα πω. Εντάξει; Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς λοιπόν στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος. Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας.

Είτε λοιπόν είναι στην κάμερα είτε όχι, το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι. Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Οκ; Το μίσος σας θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε Cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε Cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν είμαστε στο 90’ που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του», δήλωσε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα Mega Καλημέρα (5/9): Με άλλα μαλλιά και εμπριμέ φόρεμα η Ελεονώρα Μελέτη - Υποδέχθηκε τη νέα συνεργάτιδά της

«Κατέστρεψα την Ελεονώρα Μελέτη» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τη συνεργασία τους