Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, καθώς ετοιμάζει την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη και στο πόσο άσχημα εξελίχθηκε.

Μάλιστα, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Λάτσιο (δείτε εδώ τα ονόματα που εξετάζει για το Open), τονίζοντας πως οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι τότε, είχαν καταστρέψει μία σχέση της.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιάννη Λάτσιο

«Την Ελεονώρα εγώ την κατέστρεψα. Πως δεν την έστειλα στο φρενοκομείο. Και για τις δυο μας ήταν οι πρώτες μας μέρες. Μου είπαν πάρε αυτή την κοπέλα και σε μια εβδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Παρόλα αυτά σε μια εβδομάδα όντως την ήξερε όλη η Ελλάδα.

Περάσαμε άγριες περιόδους μαζί. Ποτέ δεν θα έκανα τώρα αυτά που έκανα τότε. Εμφανίστηκε μια κοπέλα η οποία ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Είχε τελείως άλλη δομή προσωπικότητας και σκέψης και ζητήθηκε να γίνει η προηγούμενη παρουσιάστρια του πρωινού. ‘Ήταν όλο λάθος», είπε αρχικά.

«Με τον Γιάννη Λάτσιο θέλω πολύ να ξανά συνεργαστώ. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύομαι σε αυτό το κομμάτι. Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Το αντιμετώπισα πολύ ζόρικα και η σχέση μου τότε με χώρισε γι΄αυτές τις φήμες. Δημιούργησα μια αναστάτωση τότε και υπήρξε ένας άνθρωπος δίπλα μου που δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί όλο αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Ότι είναι να γίνει πάνω στο κομμάτι της υιοθεσίας θα γίνει στον επόμενο χρόνο»

Πολλές είναι οι φορές που η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, με την ίδια να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία.

Η επικοινωνιολόγος λοιπόν παραχώρησε μια συνέντευξη στη Βιβή Μπουγιούρα και το hernews.gr και μέσα σε όλα δήλωσε πως η υιοθεσία πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, ωστόσο εξακολουθεί να το επιθυμεί και να το σκέφτεται.

“Το σκέφτομαι πολύ τελευταία. Δεν είναι απλή υπόθεση το να υιοθετήσεις παιδί. Το σκέφτομαι έντονα όμως. Ότι είναι να γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι θα γίνει στον επόμενο χρόνο”.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ξεκινάμε να ετοιμάζουμε...» - Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει τις δίδυμες

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες»