Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα μεσημέρια μας αποκτούν ξανά ενδιαφέρον και χαρά. Η Ελένη Μενεγάκη, η γυναίκα που ξέρει να ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων γύρω της, ανοίγει και πάλι το σπίτι και την καρδιά της κάνοντας αυτό που ξέρει καλά: ψυχαγωγία αξιώσεων. Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, η «Ελένη» έρχεται στο MEGA για δεύτερη σεζόν ανανεωμένη, με παλιούς και νέους συνεργάτες σε ευτυχή συνύπαρξη.

Mε την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίγει ένα παράθυρο σε θέματα που ενδιαφέρουν και θα συναντά ανθρώπους που θέλουμε να γνωρίσουμε σε βάθος. Μαζί της θα μάθουμε να φροντίζουμε το «μέσα» μας, θα μάθουμε τα μυστικά της καλής ζωής, τι γίνεται στον κόσμο και που «χτυπά» η καρδιά του πολιτισμού. Εδώ, στην «Ελένη», ο κινηματογράφος έχει περίοπτη θέση αλλά και η μουσική και το θέατρο. Εδώ, στην «Ελένη», ό,τι αξίζει να αναδειχθεί θα πάρει τον τηλεοπτικό χρόνο που χρειάζεται, γιατί αυτή η εκπομπή ψάχνει την ουσία των πραγμάτων, ενώ την ίδια μέρα επιστρέφει και η Δανάη Μπάρκα.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Τα νέα πρόσωπα που θα έχει δίπλα της η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει και φέτος δίπλα της τη γνωστή, αγαπημένη παρέα των συνεργατών της αλλά και νέα έμπειρα ονόματα. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούμπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενημερώνουν.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιμέψουν το καθημερινό μας τραπέζι. Ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθμό με τις μουσικές επιλογές του. Η χαρά, η αλήθεια και η ουσία έχουν ένα όνομα: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:30 ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 13:30!

Κεντρική φωτογραφία: Mega

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram @elenimenegaki

Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη για τη νέα σεζόν

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης της περασμένης σεζόν. Η παρουσιάστρια έκανε μία νέα αρχή στο Mega και έδεσε τέλεια με την ομάδα της, ενώ οδεύει δυναμικά προς την νέα σεζόν.

H ίδια αποχαιρέτησε το κοινό της πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε πως η εκπομπή της θα ξεκινήσει νωρίς τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ τα λόγια της).

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο μέσα από μία ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα social media, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να κάνει κάτι που στα 30 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει ελάχιστες φορές: Θα πάει καλεσμένη σε άλλη εκπομπή.

Μάλιστα, δε θα πάει καλεσμένη σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, αλλά στο Fishy, την ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια άλλωστε, πέρα από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, κάτι που φαίνεται κάθε φορά που βρίσκονται από κοντά.

Το Fishy έρχεται από το φθινόπωρο στο Mega και το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ελένη Μενεγάκη Fishy Τσιμιτσέλης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Ο κύβος ερρίφθη - Η απόφαση για τη ζώνη που άφησε κενή η Κατερίνα Καραβάτου

Επιστρέφει ανανεωμένο το Mega Καλημέρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας