Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται στο MEGA από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50, για τρίτη συνεχή χρονιά, με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που έκανε τη διαφορά.

Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50 στο MEGA, «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα για να έχουμε την πιο… ωραία ημέρα.

Το trailer του Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/4) η Δανάη Μπάρκα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από πέρυσι και στις σχέσεις που της χρεώνουν τόσο με τον Απόστολο Ρουβά όσο και με τον Τίμο Ζαχαράτο.

«Nομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού.

Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Oι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος.

Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φεύγει για Τενερίφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πότε κάνει πρεμιέρα το Love Island

ALPHA: Επιστρέφει ανανεωμένο το δελτίο ειδήσεων - Δυνατές προσθήκες στο πλευρό του Αντώνη Σρόιτερ