Από TV24 Team

Μετά από οκτώ σεζόν στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, ο ALPHA συνεχίζει να καλύπτει με εγκυρότητα, αξιοπιστία και κυρίως σεβασμό στον τηλεθεατή, όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων. Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά στις 18.50 (δείτε εδώ την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με το κανάλι).

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Τα πρόσωπα που θα έχει στο πλευρό του στο δελτίο του ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ

Μαζί του τρεις αναλυτές απαντούν στα καθημερινά ερωτήματα του τηλεθεατή για να κατανοήσει καλύτερα την επόμενη ημέρα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναλύει τις σημαντικότερες εξελίξεις, ο Κώστας Παναγόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ALCO, καταγράφει την επίδρασή τους στην κοινωνία και η Λώρα Ιωάννου παρουσιάζει όλο το πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

Με καταιγιστικές εικόνες μεγάλων γεγονότων και πολιτικών προσώπων, το trailer μας εισάγει στη νέα σεζόν που αναμένεται να έχει έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Λίγα λόγια για τον Αντώνη Σροίτερ

Ο Αντώνης Σρόιτερ (Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 1974) είναι Έλληνας δημοσιογράφος γερμανικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων και του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απογευματινή ως ρεπόρτερ, το 1996 εργάστηκε στην εφημερίδα Ισοτιμία ως οικονομικός ρεπόρτερ αλλά και στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2006 ανέλαβε αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος και το 2008 έγινε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Από τον Μάρτιο του 2009 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού σε ηλικία 34 ετών, τα ηνία του οποίου διατηρεί έως σήμερα. Το 2017 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφίας και την ανάδειξη κοινωνικών ρεπορτάζ μέσα από το δελτίο ειδήσεων και την τηλεοπτική του εκπομπή "Αυτοψία".

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανάβουν για τα καλά τις μηχανές στο Open - Οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Είναι οριστικό: Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου