Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μικρές αλλαγές επιστρέφει η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για μία ακόμη σεζόν. Το Mega πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κατά την οποία θα κάνει πρεμιέρα το ψυχαγωγικό πρόγραμμα (δείτε εδώ με τι νούμερα τηλεθέασης έκλεισε την προηγούμενη σεζόν).

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι

Η αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Γιατί το μότο του Σαββατοκύριακου είναι ένα: « Χαμογέλα και Πάλι!».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το κλείσιμο της εκπομπής της

Αυλαία για την φετινή σεζόν έριξε το πρωί της Κυριακής 10/7 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία εκπομπή αλλά και το γλέντι που ακολούθησε μετά, τις οποίες και συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Η δουλειά που κάνουμε είναι η μισή μας ζωη.. Ελπίζω λοιπόν, να κάνετε μια δουλειά που αγαπάτε… Ελπίζω να βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον, που σας δίνει πληρότητα, ασφάλεια, φροντίδα, αγάπη.. Είχα την ευλογία, στην πιο δύσκολη χρόνια της ζωής μου, να έχω αυτήν εδώ την αγκαλιά.. Παιδιά.. δεν θα ήμουν όρθια χωρίς εσάς.. …σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.. Season 4 but also 1 ???? Luckiest girl in the world!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει - Για 5η χρονιά στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού

Επιτέλους ανακοινώθηκε - Και επίσημα στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού