Από TV24 Team

Η ΕΡΤ έχει ανάψει στο φουλ τις μηχανές για τη νέα σεζόν και είναι έτοιμη να επενδύσει σε ψυχαγωγία, ενημέρωση και μυθοπλασία (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για τη νέα σειρά που θα ξεκινήσει), ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα κάνει ένα βήμα και για το Σαββατοκύριακο.

Η νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει στην ΕΡΤ

Παράθυρο στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής ανοίγει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κάθε Σάββατο και Κυριακή, η νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Με καλεσμένους στο στούντιο πρόσωπα με ιστορίες που ξεχωρίζουν και θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν. Προτάσεις για τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία.

Επίσης, η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας με τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις, παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, συναυλίες και θεάματα για μικρούς και μεγάλους.

Κρονάκη Γιατζόγλου ΕΡΤ

Έφυγε από τον ΣΚΑΪ και τον ανακοίνωσαν στην ΕΡΤ

Τα κανάλια έχουν ανάψει στο φουλ τις μηχανές και ετοιμάζονται για την νέα τηλεοπτική σεζόν, με την ΕΡΤ να ενισχύει τον τομέα της ενημέρωσης με μία πολύ δυνατή μεταγραφή από το ΣΚΑΪ (δείτε εδώ με ποιον δημοσιογράφο συμφώνησε ο σταθμός του Φαλήρου).

Ο λόγος για τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, εντάσσεται στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Απόστολος Μαγγηριάδης ΕΡΤ

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Τα Νέα». Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Παραλία: Παράφοροι έρωτες, έγκλημα και μυστήριο στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Καθηλωτικό το trailer της νέας σειράς της ΕΡΤ