Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με το... αριστερό ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», μιας και όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (25/7) στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο Μανούσος Μανουσάκης, εκλάπη το φορτηγό με τα μηχανήματα της παραγωγής.

Η σειρά έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα εδώ και λίγο καιρό (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα), ωστόσο η κλοπή του φορτηγού αποτελεί μεγάλη καταστροφή για την παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για την κλοπή του φορτηγού

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Η υπόθεση του Κόκκινου Ποταμιού

Η Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) προσπαθεί να βρει τον Μίλτο, μη γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος της έχει σκοτωθεί. Φτάνει στη Θεσσαλονίκη και εκεί συναντά τον Δημοσθένη Μαντά (Ομηρος Πουλάκης), τον γιατρό που θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της και θα τη βοηθήσει στην αναζήτησή της για τον Μίλτο στα βάθη της Τουρκίας.

Παράλληλα με την περιπέτεια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη και την εξέλιξη της σχέσης τους, παρακολουθούμε ιστορίες προσφύγων και πώς αλλάζει η ζωή τους από τη μία στιγμή στην άλλη εξαιτίας των διεθνών συμφερόντων της εποχής. Ολη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923.

Το καστ

Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ιτσιος κ.ά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Διδασκάλου, Ταμπακάκης και... - Τρανταχτά ονόματα των Άγριων Μελισσών στο Μαύρο Ρόδο

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν