Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ζέτα Μακρυπούλια και το Ρουκ Ζουκ επιστρέφουν για ακόμη μία χρονιά στον ΑΝΤ1 και μάλιστα το κανάλι κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer για τη σεζόν 2022-2023, ενώ λίγο νωρίτερα είχε δημοσιευθεί και το trailer για το Καλημέρα Ελλάδα.

Απολαυστικό όπως πάντα, το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει στους δέκτες μας από τον Σεπτέμβρη με νέα επεισόδια και νέες ξεκαρδιστικές ερωτήσεις.

Προς το παρόν το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του show.

To trailer του Ρουκ Ζουκ για τη νέα σεζόν

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει και ρίχνει αυλαία - Το πρόγραμμα που «κόβει» ο ΑΝΤ1

Οι καθημερινές εκπομπές καθώς και οι σειρές έχουν ρίξει αυλαία και κάπως έτσι, τα κανάλια έχουν ενισχύσει τα προγράμματά τους με καλοκαιρινά πρότζκετ. Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και ο ΑΝΤ1 ο οποίος παράλληλα έχει ανεβάσει ταχύτητες για την νέα σεζόν.

Ένα από τα καλοκαιρινά πρότζεκτ που είδαμε φέτος στον ΑΝΤ1 ήταν και η Κλινική, ένα scripted reality, το οποίο έδειχνε ιστορίες που διαδραματίζονταν μέσα σε ένα νοσοκομείο. Η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες (δείτε εδώ τι νούμερα σημείωσε) και το κανάλι του Αμαρουσίου κλήθηκε να αποφασίσει αν θα την κρατήσει για την νέα σεζόν.

Η αρχική σκέψη που υπήρχε ήταν να παραμείνει στο χειμερινό πρόγραμμα αλλά να τοποθετηθεί στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα απέναντι από την αντίστοιχη σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Ωστόσο, τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η σειρά σχεδόν καθημερινά, οδήγησαν τους ιθύνοντες του σταθμού στην απόφαση να κόψουν από το πρόγραμμά τους την Κλινική και στη θέση της να βάλουν μία ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα παίζει απέναντι από το πολύ δυνατό Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ANT1: Ανακοίνωσαν πρόωρα τη Δούκισσα Νομικού στο Καλοκαίρι Μαζί

Ανακοινώθηκε επίσημα - Από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στο Open