Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να ήρθαν με δύναμη, φόρα και γεμάτοι όρεξη για δουλειά από τη Χαλκίδα, όμως έφυγαν από το κανάλι της Κηφισιάς με την ίδια... ταχύτητα. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς, ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την πρωινή ζώνη του STAR (δείτε εδώ τους κερδισμένους και τους χαμένους της ψυχαγωγίας για την περασμένη σεζόν).

Οι παρουσιαστές που θα πάρουν τη θέση τους στο πρωινό του Star

Όπως ήδη έχει αρχίσει να γράφεται, την εν λόγω ζώνη θα αναλάβουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Μη σπάτε το κεφάλι σας να θυμηθείτε πού τους είχατε ξαναδεί. Ήταν πριν δύο χρόνια στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #Not».

Ωστόσο, οι παρουσιαστές μπορεί να έχουν βρεθεί, όμως λέγεται ότι η παραγωγή έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει την ομάδα που θα τους πλαισιώσει. Και αυτό γιατί απολύθηκαν όλοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πέρσι στο πάνελ του «Βreakfast» και φέτος σε όσους κάνουν πρόταση, αρνούνται σθεναρά. Μόνο το όνομα της Μαίρης Αργυριάδου «παίζει» μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Star

Τέλος, λέγεται πως το ύφος της φετινής πρωινής εκπομπής του STAR θα θυμίζει έντονα το «FM Live» που απολαμβάναμε πριν λίγα χρόνια στο ίδιο κανάλι, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Ευχόμαστε να μην ισχύει η παραπάνω φήμη καθώς ορισμένες εκπομπές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τους παρουσιαστές τους και οποιαδήποτε προσπάθεια κόπιας απλά θα πέσει στο κενό ή στην προκειμένη περίπτωση κάτω από τη βάση στον πίνακα της AGB!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη - Η μακροσκελής ανάρτηση

Έφυγε η Σκορδά και αλλάζουν όλα - Η στήλη που "κόβεται" από το νέο Πρωινό