Από Έφη Εκίζογλου

Μετά από ένα χρόνο απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρόμενα βρίσκοντας στέγη στο κανάλι του Mega. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην φυσάει σε νούμερα αφού τα ποσοστά που σημειώνονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB είναι ή μονοψήφια ή χαμηλά διψήφια, αλλά ποιον νοιάζει εφόσον πουλάει πολύ το όνομά της και φέρνει διαφημιστές στο κανάλι;

Τα έσοδα να αυξάνονται και όλα θα πάνε καλά, κι όπως καταλαβαίνετε το κανάλι έκανε την τύχη του με αυτή την συμφωνία. Πολλοί την ήθελαν στο δυναμικό τους, ο Μαρινάκης την απέκτησε όμως τελικά.

Η Ελένη Μενεγάκη κουβαλάει στην πλάτη της δουλειά και προσπάθειες χρόνων ολόκληρων. Το πόσο εργατική είναι δεν περιγράφεται κι αυτό το αποδεικνύει η χρόνια πορεία της στον χώρο της Tv και ο τίτλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης που της έχουν δώσει. Παρά το γεγονός πως φέτος παίζει μεσημέρι τον τίτλο αυτό τον κρατάει ακόμα και δικαιωματικά.

Το πόσο "σκυλί" είναι στην δουλειά της, λοιπόν, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και για όσους αμφιταλαντεύονται λίγο, φροντίζει με τις πράξεις της σιγά σιγά να τους το υπενθυμίζει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έχει τόσο όμορφο καλοκαίρι, όσο πιστεύουν όλοι...

Μπορεί η εκπομπή της να έκλεισε για καλοκαίρι 1 Ιουλίου αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ το διάλειμμά της αφού σύμφωνα με πηγές μας μέσα Αυγούστου η Ελένη θα είναι και πάλι στην Αθήνα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Ως γνωστόν το τελικό ΟΚ σε όλα το δίνει η ίδια κι έχει λόγο για τα πάντα. Είναι αποφασισμένη, λοιπόν, να προβεί σε αρκετές αλλαγές (από θεματολογία μέχρι και... δυναμικό στην ομάδα της).

Το που θα επικεντρώνεται πια θα διαφοροποιηθεί πολύ σε σύγκριση με πέρυσι και θα έχουμε και μια νέα προσθήκη. Μάγειρας καινούργιος λένε οι πληροφορίες μας... από MasterChef; Κάτι τέτοιο πήρε το αυτάκι μας...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη δεν θα έχει τον χρόνο που είχε τις προηγούμενες χρονιές με την οικογένειά της στο Όναρ... στον επίγειο παράδεισό της (δείτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές της)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με καυτά μπικίνι στο σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι της στην Κάρυστο

Αποκλειστικό: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Φαίη