Από TV24 Team

Μία αναπάντεχη αποχώρηση από την ΕΡΤ ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την εκδήλωση στο Προεδρικό για την 48η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, η Χρύσα Ρουμελιώτη, η οποία εδώ και χρόνια κάλυπτε το ρεπορτάζ της Προεδρίας, παραιτήθηκε.

Η ίδια ανακοίνωσε την παραίτησή της με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, από την οποία μάλιστα δεν έλειψαν οι αιχμές για παρεμβάσεις.

Η Χρύσα Ρουμελιώτη αναφέρει πως οι εξελίξεις που προδιαγράφονται «μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς, χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοί και κόλακες;» ενώ ευχήθηκε «καλή δύναμη σε όλους» και «καλή ξεκούραση γιατί μας περιμένουν δύσκολα».

Λίγο αργότερα σε ανάρτηση που έκανε διευκρίνηση πως η αποχώρησή της αφορά το ρεπορτάζ της προεδρίας.

Η ανάρτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη

«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το οπισθόφυλλό του.

Το νέο που θα αρχίσει τώρα να γράφεται,θα είναι σίγουρα πιο ενδιαφέρον,απελευθερωμένο και δημιουργικό.

Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς,χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοι και κόλακες;
Στο δύσκολο παζλ προστίθενται δύο σκοτεινές ψηφίδες.

-----Δεν υπάρχουν πια βράχοι,όπως η Βλάχου,ο Καραπαναγιώτης,ο Φυντανίδης,ο Παπαϊωάννου...που τα κύματα των παρεμβάσεων σπαγαν και μέναν στα γραφεία τους, χωρίς να αγγίζουν τη δουλειά των συντακτών.
Και,

-----Δυστυχως,αυτό το ξέρουν,όσοι επιφανείς, αγνοώντας τις συνταγματικές επιταγές,παρεμβαίνουν.
ΤΙ ΜΈΝΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ;

Η περιφρούρηση της αξιοπρέπειάς μας και η προάσπιση της αξιοπιστίας μας. Επ αυτού κρινομαστε εξάλλου.
Όχι από τους επιφανείς,αλλά από τους αναγνώστες,τους ακροατές και τους τηλεθεατές μας.
Καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους. Καλή ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ,γιατί μας περιμένουν δυσκολα», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ Το χοντρό βιβλίο που άνοιξε στην πρώτη του σελίδα το 1989, κλείνει σήμερα με εκκωφαντικό κρότο το...

Posted by χρυσα ρουμελιωτη on Sunday, July 24, 2022

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ αφορά το ρεπορτάζ της προεδρίας της Δημοκρατίας. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. Την οποία έχω υπηρετήσει...

Posted by χρυσα ρουμελιωτη on Monday, July 25, 2022

Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς «Νούμερα» της ΕΡΤ

Στις 30 του περασμένου μήνα ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρωτότυπης σειράς «Νούμερα» που εμπνεύστηκε ο κορυφαίος Φοίβος Δεληβοριάς και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer (δείτε εδώ ποιες άλλες σειράς θα προβληθούν του χρόνου).

Ο στιχουργός και ερμηνευτής, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την απήχηση του κόσμου από τις παραστάσεις που συνήθιζε να κάνει κάθε καλοκαίρι σε ταράτσες του κέντρου της Αθήνας, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσει μια σειρά μυθοπλασίας που θα βασίζεται σε μικρές ιστορίες, οι οποίες θα συνδέονται μεταξύ τους και φυσικά θα ποικίλουν ανά εβδομάδα.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς σε ένα μαγαζί στον Κεραμεικό, όπου και θα είναι η βάση της σειράς ή αλλιώς η σκηνή πάνω στην οποία θα διαδραματίζονται τα πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα. Αντίθετα, μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθούν και σε εξωτερικούς φυσικούς χώρους της γύρω περιοχής, θέλοντας έτσι ο δημιουργός να δώσει στους τηλεθεατές την αμεσότητα που χαρίζουν οι μουσικοί τού δρόμου.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη έχει ήδη κάτσει ο έμπειρος Γρηγόρης Καραντινάκης και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής «Αργοναύτες» που έχουν δει ένα μικρό δείγμα από τα πρώτα γυρίσματα, το αποτέλεσμα δεν θα εντυπωσιάσει μόνο τους απανταχού θαυμαστές του Φοίβου και λάτρεις της μουσικής αλλά και όλους όσους μεγάλωσαν με σειρές.

Το trailer μας τοποθετεί σε ένα νεκροταφείο και σε μία κηδεία, στην οποία κάνει guest ο Αντύπας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς δίνει τα συλλυπητήριά του στον Μιχάλη Σαράντη και η κηδεία παίρνει μία εντελώς διαφορετική τροπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TV24, ο... νεκρός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο και αμέσως, θα πεθάνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Μεγάλη Χίμαιρα»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Τα πάνω κάτω: Νικητές και χαμένοι της ενημέρωσης για τη σεζόν 2021-2022