Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι «Άγριες μέλισσες» τελειώνουν αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ την τελευταία σκηνή της σειράς) και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές μετακομίζουν στο MEGA και τη νέα σειρά που ετοιμάζει το κανάλι για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη «Μαύρο ρόδο», που θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Tivi Σίριαλ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίως αφού οι σειρές που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο παρελθόν, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» της Ελένης Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό. Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγής έχει η JK Productions.

Η διασκευή του σεναρίου θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και της σκηνοθεσίας του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Όσο για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό. Πρωταγωνιστούν στις «Άγριες μέλισσες».

Έχουµε και λέµε λοιπόν. Το πρώτο όνοµα που έχει «κλειδώσει» είναι αυτό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, τον οποίο αυτό το διάστηµα απολαµβάνουµε στον ρόλο Πέτρου Ορφανίδη.

Στην ίδια σειρά παρακολουθούµε και τη Μαρία Καλλιµάνη να υποδύεται την Αιµιλία, ενώ το τρίτο όνοµα που θα ενταχθεί στο «Μαύρο ρόδο» είναι αυτό της Ελένης Καρακάση, της περιβόητης Ρίζως αλλά και του Μιχαήλ Ταµπακάκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις σειρές «Έρωτας µετά», «42°C», «Αγάπη παράνοµη» και φυσικά στις «Άγριες µέλισσες» ως Ακύλας σε μικρή ηλικία.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω

Τη µεγάλη έκπληξη αποτελεί η Κατερίνα Διδασκάλου, που μετά τον ρόλο τής Μυρσίνης Σεβαστού, αυτή τη φορά θα τη δούµε να υποδύεται µια καλόγρια που θα επηρεάσει σηµαντικά τις εξελίξεις. Στο τιµ θα ενταχθεί και ο αγαπημένος Γεράσιµος Σκιαδαρέσης.

Ένας απαγορευμένος έρωτας στο Μαύρο Ρόδο

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της είναι μεγάλη.

Χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Κι όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πασίγνωστη και κούκλα ηθοποιός - Το πρόσωπο που εξετάζει ο ΣΚΑΪ για το Σαββατοκύριακο

Στον αστερισμό της μυθοπλασίας - Οι 16 σειρές που έρχονται την επόμενη σεζόν