Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στο Πρωινό τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες καθώς άγνωστος τηλεφώνησε στον σταθμό και προειδοποίησε πως υπάρχει βόμβα.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», είπε η Φαίη Σκορδά.

Το πρόγραμμα που πήρε τη θέση του Πρωινού

Μάλιστα τελικά η εκπομπή δεν ξεκίνησε ξανά και τη θέση της πήρε το Κωνσταντίνου και Ελένης που ξεκίνησε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα του.

Απίστευτο "καρφί" της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Μία απρόσμενη ατάκα για το τηλεοπτικό της μέλλον πέταξε η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον, το πρωί της Παρασκευής (27/5) στην εκπομπή Πρωινό, λίγο μετά τον καυγά του Λιάγκα με την Πετρόγιαννη. Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τέτοια θέματα στην εκπομπή, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση.

Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα και έκανε και ένα σχόλιο για την επόμενη σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως σκοπεύει να παρευρεθεί και πάλι στην εκπομπή στην αρχή της νέα σεζόν για να φέρει γούρι στην παρουσιάστρια. Εκείνη την στιγμή η οικοδέσποινα του χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας χαμογελούσε σε αμηχανία. Υπενθυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές επιθυμούν να χωρίσουν τα «τσανάκια» τους με την νέα σεζόν, κάτι που ο σταθμός προσπαθεί να αποφύγει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας το παίζεις μάγκας;» - Ασύλληπτο περιστατικό στο Πρωινό ανάμεσα σε Λιάγκα και Πετρόγιαννη

«Σούσουρο» στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - Τι συμβαίνει;